Erik Dijkstra presenteerde eerder al Op1
Volledig scherm
Erik Dijkstra presenteerde eerder al Op1 © ANP Kippa

Erik Dijkstra en Natasja Gibbs zomerduo bij Op1

Natasja Gibbs en Erik Dijkstra gaan deze zomer namens BNNVara invallen als presentatieduo bij Op1. De twee zijn vanaf maandag 12 juli vier keer aan de beurt aan de talkshowtafel, zo bevestigt BNNVara desgevraagd. De omroep was in de reguliere talkshow op twee avonden vertegenwoordigd, maar nam afscheid van de vrijdagavond met Paul de Leeuw en Astrid Joosten. 

 1. Is de Netflix-hit Fear Street inderdaad dé must-see van dit moment?
  MovieInsiders Podcast

  Is de Net­flix-hit Fear Street inderdaad dé must-see van dit moment?

  Iedereen heeft het momenteel over Fear Street: drie horrorfilms met één narratief (naar de boeken van Kippenvel-auteur R.L. Stine) die kort na elkaar op Netflix werden gelanceerd. Heel gek is dat niet. Gooi Stranger Things en Scream in een mixer en het resultaat zorgt geheid voor ontelbare clicks. Maar hoe terecht is de hype? Gudo en John gaan er uitgebreid over in discussie in deze aflevering van de wekelijkse filmpodcast MovieInsiders.
 2. Collega’s verbijsterd na ontslag Fidan en Renze: ‘Schandvlek voor NPO, we zouden moeten staken’
  update

  Collega’s verbijs­terd na ontslag Fidan en Renze: ‘Schandvlek voor NPO, we zouden moeten staken’

  Kijkers en bekende collega’s hebben met grote verbijstering gereageerd op het nieuws dat Fidan Ekiz en Renze Klamer zijn weggestuurd bij De Vooravond. Het regent steunbetuigingen op sociale media, waarin BN’ers geen blad voor de mond nemen. ‘Wat een slangenkuil is het toch!’ schrijft EO-coryfee Bert van Leeuwen over Hilversum. Omroep BNNVara heeft de afgelopen uren leden zien vertrekken, maar stelt dat het niet gaat om grote aantallen.