Volledig scherm
Estavana en dochter Jesslynn © Instagram

Estavana moet weer aan de bak, Ronnie houdt van babyspam

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Ronnie Flex kan het niet helpen: hij moet en zal foto’s delen van zijn kleine Nori.

Terwijl menig ster pas net het badlaken uitrolt op het strand, moet Estavana Polman haar koffers alweer pakken na een heerlijke vakantie met vriendlief Rafael van der Vaart, dochter Jesslynn en bonuszoon Damián.

Wendy van Dijk levert zichzelf over aan haar kunstzinnige dochter Lizzy.

Simon Keizer (die van Nick) blijkt getrouwd met iemand anders dan hij dacht.

De vierdaagse is vreselijk voor Jamai Loman, maar ook bijzonder mooi. 

Pluto is op bezoek geweest bij de familie James-Kroes. Zo te zien heeft Sunnery James de beste imitatie in huis van de bekende hond. Maar Doutzen Kroes en de kinderen doen ook goed hun best.

Is het een schilderij of is het een foto? Wie het weet mag het zeggen, maar Victoria Koblenko en manlief Evgeniy Levchenko hebben het goed met elkaar in St. Tropez.

Nog meer familiegeluk. Froukje de Both is samen met dochter Emma naar Italië en ze hebben het zichtbaar naar hun zin.

Domien Verschuuren maakte vorig jaar bekend na elf jaar weg te zijn bij zijn vriendin. Vandaag maakt hij een voor mannen logische vervolgstap. De radio-dj heeft zijn motorrijexamen ingepland.

Gelukkig is het niet al te warm, want Jan Kooijman schroeft de temperaturen op met een stomende fotoshoot in de Linda. Op Instagram deelt hij een paar van die kiekjes, met één foto waarop uiteraard een ontbloot bovenlijf te zien is. 

Met een bijzondere foto viert Angela Schijf vandaag de vijftiende verjaardag van haar dochter Bloem. Ze deelt een kiekje waarop het meisje net geboren is. ‘Wat een guppies nog allebei’, concludeert ze.

Moeie oogjes voor Bridget Maasland en zoontje Mees. De blondine wilde met haar zoon midden in de nacht de zonsopgang bij de vulkaan Bromo meemaken. Hopelijk waren Mees’ kijkertjes net op tijd open.