Volledig scherm
© ANP (fotomontage)

'Estavana wil liefdesbaby en Sylvana gefileerd door ex'

AD Duikt in bladenIn de wekelijkse rubriek AD Duikt in de Bladen signaleren we spraakmakende nieuwtjes uit roddelbladen. Onbevestigde zwangerschappen, liefdesbreuken, opmerkelijke foto's en andere onthullingen: there is no business like showbusiness.

'Zorgen om broodmagere Yolanthe'

Volledig scherm
© ANP

Er zou een groot verdriet schuilgaan achter de stralende glimlach van Yolanthe Sneijder-Cabau, vermoeden Party, Weekend en natuurlijk Privé. Yo is weliswaar dolgelukkig met haar voetballer Wesley en hun in oktober geboren zoontje Xess Xava, maar op de achtergrond speelt iets wat de brunette radeloos zou maken. Het blad denkt dat een netelige familiekwestie Yo zo langzamerhand tot wanhoop drijft. En door al dat gedoe zou de beauty er inmiddels sterk vermagerd, bleek en vermoeid uitzien. Probleem: slaande ruzie binnen de familie over de verdeling van het fortuin en de huizen die Yo's overleden vader naliet. Yolanthe zou vooral grote mot hebben met haar zus Rebecca die naar de rechter stapt om meer geld uit de nalatenschap los te krijgen. Of Yolanthe echt ten einde raad is? Daar heeft ze zelf nog niks over gezegd. Maar Party vermoedt het ergste en stelt, met een slag om de arm, dat Yo thuis misschien last heeft van 'emotionele uitbarstingen'. Privé duikt overigens ook uitgebreid in de vete. Zonder quootjes van de 'getregde actrice', maar wel met wat 'interessante' uitlatingen van haar financieel adviseur. Die merkt op dat de familie er juist warmpjes bijzit, omdat de vrijgevige Sneijdertjes de erfgenamen van Yo's vader juist geld hebben voorgeschoten. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

'Rafael en Estavana gaan trouwen'

Volledig scherm
© ANP

Party, Weekend en Story trakteren hun lezers op een overdosis feitjes en natuurlijk flink wat foto's van hét showbizzkoppel van 2016: handbalster Estavana Polman (23) en de 10 jaar oudere Rafael van der Vaart. Het smoorverliefde stel heeft zelf nog amper iets gezegd over hun kersverse verhouding, maar de bladen komen toch allemaal met al dan niet betrouwbare citaten en conclusies op de proppen. Zoals Story dat met koeienletters het 'nieuws' brengt dat Es en Raf nu al praten over een bruiloft en zelfs een baby. De bron van die meer dan interessante wetenswaardigheden is het Duitse roddelblad Gala. Tegen dat magazine zou de best zwijgzame sportvrouw hebben gezegd dat ze wel degelijk huwelijksklokken wil horen luiden. En Party brengt op de voorpagina dat Estavana eindelijk haar 'eigen verhaal' vertelt. Maar helaas, zo blijkt een paar pagina's verder. De handbalster zegt alleen maar dat ze het 'zo geweldig' heeft met Rafael.

Weet Ruud Gullit dit van zijn ex?

Volledig scherm
© ANP

Cristina Pensa, de ex-vrouw van Ruud Gullit (53), speelt de hoofdrol in een sappig bedoeld verhaal over de financiële verplichtingen aan zijn voormalige echtgenote die de Zwarte Tulp niet zou nakomen. De oud-voetballer zou nog altijd maandelijks 7700 euro kinderalimentatie moeten overmaken voor zoon Quincy (25) en dochter Cheyenne (23). Maar hij vertikt dat, waardoor Ruud inmiddels een betalingsachterstand van bijna 100.000 euro zou hebben. Waarom Gullit zijn hand op de knip houdt. Volgens het blad, omdat Pensa - die een sjieke damesmodezaak runt in Portugal waarmee ze een aardige cent verdient - makkelijk de kosten voor hun nog steeds werkloze kids uit eigen zak zou kunnen betalen. Het blad stelt dat Pensa haar gelikte winkeltje vermoedelijk op poten heeft gezet met geld dat eigenlijk voor Quincy en Cheyenne was bedoeld. In het epistel staan ook nog wat citaatjes van Ruud zelf. Maar daaruit blijkt niet dat Ruud met betalen is gestopt vanwege het als slinks getypeerde uitgavepatroon van zijn ex. De reden? Hij wil zijn kinderen geld onthouden om ze te dwingen eindelijk eens werk te zoeken.

'Financieel drama voor Imca'

Volledig scherm
© ANP

Weekblad Privé staat op maar liefst vier pagina's uitgebreid stil bij de financiële ellende van de nog altijd roodharige Eviva España-zangeres Imca Marina (75). De Vicarie - een trouw- en woonboerderij annex theeschenkerij en voormalig restaurant in het Groningse Midwolda - wordt op 20 juni door de bank geveild, omdat Hendrikje Bijl (Imca's echte naam) de maandlasten niet meer kon ophoesten. De eerste kijkdag trok amper gegadigden, zo wordt fijntjes gesteld. En Imca had niet de moeite genomen om eens flink de bezem door het riante stulpje te halen. 'Want er lag nog een onthoofde teddybeer en er hing zelfs nog wasgoed aan de lijn', aldus het tijdschrift dat ook nog even babbelde met de betrokken makelaar die stelt dat er flinke scheuren in het pand zitten: vermoedelijk veroorzaakt door de gaswinningaardbevingen in de noordelijke provincie. Op Imca's trots zijn vier hypotheken gevestigd met een totale waarde van 1,6 miljoen. Privé: ,,De laatste potentiële koper bood slechts een halve ton. Wordt het pand voor dat bedrag geveild, dan blijft de ze met een astronomische restschuld zitten.'' Imca, die tegenwoordig in Noord-Holland resideert, komt in het verhaal niet aan het woord.

De miljoenen van zwangere Carice

Volledig scherm
© ANP

Actrice Carice van Houten (39), momenteel zwanger van haar eerste kindje dat ze verwekte met de 48-jarige Australische acteur Guy Pearce, is volgens Party schathemeltje rijk. Het blad dook eens in de (niet openbare) financien van de Game of Thrones-ster en komt tot de conclusie dat Carice zeer waarschijnlijk circa vier miljoen euro eigen ermogen heeft. Hoewel dat natuurlijk best lekker is, zou Carice nog steeds een beetje ontevreden zijn. Ze moest naar het schijnt 200.000 euro investeren in een huis met ernstige vochtproblemen dat ze in 2011 kocht voor een slordige 1,2 miljoen. Balen voor rijke Carice die een deel van haar kledingcollectie moest wegdoen, omdat de boel was gaan schimmelen. De ergste problemen zouden inmiddels zijn opgelost, verzekert het blad. En Carice kan weer lachen. Niet alleen omdat ze moeder wordt, maar ook omdat Guy een eigen vermogen zou hebben van maar liefst 8 miljoen: dus twee keer zoveel als zijn al even beroemde vriendin.

'Sylvana Simons was altijd boos'

Volledig scherm
© ANP

De schatrijke Nederlandse zakenman Roland Kahn (63), die bijna de inmiddels failliete winkelketen V&D wilde overnemen, werd eens flink door  Story aan de tand gevoeld over zijn ex-vriendin Sylvana Simons. Kahn, die volgend jaar trouwt met het mooie lingeriemodel Carolina Ros, neemt over de sinds kort politiek actieve Sylvana (45) werkelijk geen blad voor de mond. Of hij de volgende zinnen daadwerkelijk heeft uitgesproken weten we natuurlijk niet, maar de uitlatingen van Roland (hij had van 2009 tot 2012 een knipperlichtrelatie met La Simons) zijn tamelijk pikant. ,,Carolina is in alles het tegenovergestelde van Sylvana. Ze is lief, zorgzaam, nooit chagrijning en iemand die veel geeft. Mijn ex was vooral een vrouw die alleen maar nam. Daarbij was ze altijd boos. Ze wilde ook steeds zelf in de zon staan. Dat plekje gunde ze een ander niet. Dus ik ben niet rouwig dat het uit is. Integendeel.''

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
6410 stemmen