ANP
Volledig scherm
© ANP

Estelle Cruijf kan fluiten naar hoge alimentatie van ex Ruud

Estelle Cruijff (37) moet de komende jaren met veel minder geld rondkomen dan ze eigenlijk zou willen. De rechter heeft in hoger beroep haar eis voor een torenhoge alimentatie van haar ex-man Ruud Gullit (53) afgewezen. De blondine ging na haar echtscheiding voor een maandelijkse toelage van circa 21.000 euro, maar daar houdt Estelle nog maar een fractie van over. De 'zwarte tulp' moet haar per jaar 42.000 euro betalen (3500 euro per maand).

 1. Amerikaanse beroemdheden en bedrijven keren zich tegen controversiële verkiezingswetten

  Amerikaan­se beroemdhe­den en bedrijven keren zich tegen controver­siële verkie­zings­wet­ten

  Honderden bekende zakenlui en beroemdheden hebben een verklaring ondertekend waarin ze zich verzetten tegen discriminatie bij de verkiezingen in de Verenigde Staten. Ze doen dat naar aanleiding van verschillende Republikeinse wetsvoorstellen, die zeggen stemfraude te willen inperken. Maar, aldus critici en de ondertekenaars van de verklaring, in werkelijkheid maken deze wetten het voor minderheidsgroepen moeilijker om hun stem uit te brengen.
 2. Weggesleepte Mercedes van Gullit vrijdag onder de hamer

  Weggesleep­te Mercedes van Gullit vrijdag onder de hamer

  De anderhalf jaar oude, vorig jaar in beslag genomen Mercedes A180 van oud-voetballer Ruud Gullit (53) wordt vrijdag 22 januari bij een bedrijf in het Zuid-Hollandse Den Hoorn bij opbod verkocht. De zwarte bolide werd eind 2015 in Amsterdam door een deurwaarder weggesleept na een dringend verzoek van zijn Italiaanse ex-vrouw Christina Pensa (52). Zij claimt nog ruim 150.000 euro achterstallige kinderalimentatie te krijgen van de Zwarte Tulp.
 1. Alle NAVO-troepen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanistan
  Play

  Alle NA­VO-troe­pen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanis­tan

 2. Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand
  Play

  Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand