Volledig scherm
Estelle Cruijff © ANP Kippa

Estelle doet geheimzinnig en Jan viert vakantie in het paradijs

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jan Versteegh viert momenteel vakantie op de Antillen en is zéér gelukkig met dat gegeven.

Een van de zoons van Frans en Mariska Bauer kreeg de opdracht om een surprise te knutselen. ‘Uiteindelijk sta je ‘m zelf te maken...', schrijft Mariska bij een foto van een paard van papier.

Doutzen Kroes slingert vandaag een kiekje de wereld in waarop ze, gehuld in een oversized sweater, op een stoel zit. Fans van het topmodel zwijmelen weg bij het plaatje.

Een geheimzinnige mededeling van Estelle Cruijff vandaag. De socialite beleefde een kleedkamermomentje met voetballer Khalid Boulahrouz. Waar dat precies voor was maakt ze later duidelijk. ‘Stay tuned', aldus de blondine.

Frans Bauer treft voorbereidingen voor het evenement Het muziekfeest van het jaar en kan nu al niet meer wachten. ‘Het wordt geweldig!’

Presentatrice Merel Westrik kampt met stress: ze moet haar woorden opsparen voor een aantal sinterklaasgedichten.

Actrice Kimberley Klaver maakt ieder jaar dezelfde foto, maar vandaag is extra bijzonder voor haar. De blondine heeft namelijk haar zoontje Julius in haar armen.

Simone Kleinsma werd vanochtend onder handen genomen door visagist Leco van Zadelhoff. ‘Ze ziet er weer geweldig uit', merken fans op.

Lucille Werner brengt op Wereld Gehandicapten Dag een ode aan haar handicap. ‘Wie zou ik zijn zonder jou?’ vraagt ze zich af.

Wat gaat de tijd toch snel, ‘gisteren’ nog zag Marco Borsato zijn dochter voor het eerst. Vandaag viert Jada haar zeventiende verjaardag. Gefeliciteerd!

De tijd gaat ook snel voor presentatrice Shelly Sterk. Vervloekte ze vroeger ouders die hun kroost meenamen op een vlucht, nu vliegt ze zelf tien uur met haar kleine vent op schoot.

Na een tijd vol pijn en ziekenhuisbezoeken mag stylist en entertainer Fred van Leer nu ontspannen op schoot bij de roze Sint.

Een concert in New York twee keer uitverkopen. Wat heeft Guus Meeuwis dan nog te wensen? Nou simpel, een plekje op de wc bij Ruud de Wild.

O’G3NE-zusje Lisa Vol is de kerstboom aan het behangen zonder hakken, maar als ze er een piek op wil zetten, moet ze wellicht toch even iets zoeken om zo hoog te kunnen komen.