Estelle is sexy fotografe en zwangere Roxeanne dobbert op luchtbed

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De Amerikaanse steenrijke socialite Paris Hilton, nazaat van het Hilton hotelketen-imperium, haalt haar Louis Vuitton-koffers inclusief chihuahua thuis op en laat zich vervolgens naar Turkije, Ibiza en Milaan vliegen.

Volkszanger en dierenvriend Frans Duijts heeft met een breekijzer het leven van een pad gered die in een rioolput was gevallen. 

‪Operatie een pad redden! #paddeninvasie‬

Een foto die is geplaatst door null (@fduijts) op

De hoogzwangere Roxeanne Hazes zocht vandaag, dobberend op een luchtbed, wat verkoeling in het water van de Vinkeveense plassen. Verloofde Erik Zwennes had een touwtje aan haar teen gebonden om te voorkomen dat ze samen met een kletsnat keffertje weg zou drijven. Natuurlijk zette hij het tafereel ook nog even op Instagram Stories.

Volledig scherm
© Instagram Erik Zwennes

🤰🏻❤️

Een foto die is geplaatst door null (@erikzwennes) op

Zanger Sjors van der Panne pleit voor minder botox en meer golfjes in het voorhoofd.

Estelle Cruijff is sinds haar deelname aan Het Perfecte Plaatje verzot op fotograferen en doet dat het liefst in een sexy zomersetje op een tropische locatie.

Volledig scherm
© ANP

Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull heeft met Leontine Borsato en Kristina Bozilovic een vriendinnengroepje die zich de rosé vandaag goed liet smaken.

What a lovely @tirisi lunch. #lunch #ladieslunch #amsterdam #friends #tirisi #tirisijewelry

Een foto die is geplaatst door null (@qtrustfull) op

Rick Brandsteder, de zoon van Ron's Honeymoonquiz-presentator Ron Brandsteder, heeft zich opgeworpen als tourmanager van zijn vriendin Roosje, die in Slovenië succes boekt als dj onder de naam Mia More.

Say Ljubliana! #slovenia #miamore #tourmanager

Een foto die is geplaatst door null (@rick_brandsteder) op

Rechtop in de wind-zangeres Marga Bult (61) heeft vandaag haar allerlaatste training om onder meer gemeenten, organisaties en ondernemers te leren hoe de samenleving 'dementievriendelijker' kan worden gemaakt.

Actrice Jelka van Houten (39), de zus van Carice (41), heeft gisteren een bijzondere tatoeage op één van haar armen laten zetten: een gestileerde versie van een jeugdfoto waarop zij en haar zus staan. De permanente huidtekening kreeg een diepzinnige toevoeging: een vogel op Jelka's schouders ter herinnering aan hun overleden vader. 

De Rotterdamse realityster Koen 'Kardashian' heeft een korte demonstratie gegeven van hoe je op de meest sexy wijze en in een te klein zwembroekje een natte trap op zou kunnen lopen. 

Goedemorgen meiden hoe gaan we!? 💙💦💦

Een foto die is geplaatst door null (@koenkardashian) op

Gefeliciteerd! Actrice Gaby Blaaser is vandaag toch echt 32 jaar en geen 22 jaar geworden. 

Je wordt maar 1x 22 of was het nu 32🤭 Happy Bday to me!!!

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Eén van de kinderen van acteur Leo Alkemade (37) was vandaag in een extreem dorstige bui. 

#goodmorningworld🌎 #milk #🥛

Een foto die is geplaatst door null (@leoalkemade) op

Vorige week zong heel even het gerucht rond dat Nicolette Kluijver (33) en haar echtgenoot, plastisch chirurg Joost Staudt, huwelijksproblemen zouden hebben. Het management van Kluijver ontkende de roddel met grote stelligheid en nu komt ook Nicolette met het 'bewijs' dat alles nog koek en ei is.  Het gezin vierde nu alvast vaderdag, omdat Nicolette op zondag 17 juni (vaderdag) afwezig is.

Marco Borsato (51) heeft op Curaçao een mini-onderzeeboot uitgeprobeerd die onervaren duikers en gehandicapten kunnen gebruiken om zonder veel inspanning de onderwaterwereld te bewonderen.  

André Hazes (24) heeft zijn kinbeharing laten bijwerken door volgens hem een van de beste barbiers van ons land. 

Dankjewel bro!!❤️👑 @sezar_shigo #rtllatenight

Een foto die is geplaatst door null (@andrehazes) op

Actrice Eva van de Wijdeven (33) kreeg gisteren een tegoedbon van 500 euro en een enorme ruiker in de handen gedrukt, omdat haar krullen zo'n leuk kleurtje hebben. 

3FM-dj Frank van der Lende (29) kreeg bij dezelfde gelegenheid in dierentuin Artis ook een prijs, maar dan voor zijn lange lokken. 

Winst! Yes. Lange haren veroveren de wereld. #haarstyle #hairicon #bonnesuits #stijltje #tonsurton #longhairgoals

Een foto die is geplaatst door null (@frank3fm) op

Voormalig GTST-acteur Oscar Aerts (28) is best tevreden met zijn spiegelgladde schedeldak dat hij zelf veroorzaakte met een paar minuten intensief scheren.

Frans Bauer (44) blikt met veel genoegen terug op een reisje dat hij met fans maakte. Het gezelschap ging volledig los in een afgehuurde touringcar. 

Wat een super gezellige reis!! Lekker feesten in de bus!!! Ahahaha

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer_officiele) op

Bas Smit, de man van Nicolette van Dam (33), kwam tijdens een scooterritje door Amsterdam een ietwat luchtig geklede seniore fietser tegen. 

Hier in Zuid is t pas echt warm 😂😂😂

Een foto die is geplaatst door null (@bassmit) op

Fijn zo'n grote achtertuin met zwembad! Gerard Joling (58) gebruikt zijn eigen buitengebeuren voor de videoclip bij zijn nieuwe nummer Lekker.

Zelf heeft topatlete Dafne Schippers (25) nog geen kinderen, maar de topsprintster oefent alvast op de kleine spruit van haar zus. Haar neefje Fedde werd op 3 juni geboren.

Nephew Fedde in my arms for the first time 😍💙👶💙 #sister #nephew #happyauntie #3-6-18

Een foto die is geplaatst door null (@dafne_schippers) op

Alleskunner Buddy  Vedder (23) vindt dat hij een tikkeltje vreemd kijkt op onderstaande foto. Het kiekje werd volgens Vedder gemaakt toen hij op het punt stond iets leuks te gaan zeggen. 

Een foto vlak voordat ik iets zei. #hetwasoverigenshilarisch #vondikzelf

Een foto die is geplaatst door null (@buddyvedder) op

Het Nederlandse supermodel Romee Strijd (22) en haar vriend Laurens van Leeuwen (de zoon van Familiediner-presentator Bert) gingen op de kiek bij een best luxe etablissement op Ibiza. Hun relatie staat kennelijk als een huis want bij de foto schrijft Romee maar liefst drie keer het woord liefde. 

love love love

Een foto die is geplaatst door null (@romeestrijd) op

Presentator Klaas van Kruistum (41) werd gisteren tijdens tv-opnamen kotsmisselijk in een kermisattractie. 

Volledig scherm
Nicolette Kluijver © ANP Kippa

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (12%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
25289 stemmen