Volledig scherm
Estelle Cruijff © ANP

Estelle maakt professioneel kiekje, Kim haalt slaap in tijdens vlucht

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nick geniet 

Het is volgens Nick Schilder een prachtige dag. Voor de Volendammer dé reden om met zijn pasgeboren dochtertje Jackie een wandeling te maken. Op Instagram deelt hij een kiekje waarop hij lachend de camera inkijkt, terwijl hij de buggy vasthoudt. 'Zo schattig!', reageert één van zijn volgers.

Kim heeft slaap nodig

Het leven van een model gaat niet altijd over rozen. Kim Feenstra weet dat maar al te goed. De brunette is meer dan 24 uur achter elkaar wakker geweest. Gelukkig voor haar vliegt ze vandaag naar Alaska en kan ze tijdens de tien uur durende vlucht haar slaap inhalen.

Carlo traint keihard

Het is inmiddels geen verrassing meer dat Carlo Boszhard hard op weg is om een fit lichaam te krijgen. De presentator is ook vandaag weer de sportschool ingedoken om zich uit de naad te werken. In een kort videootje dat hij deelt trekt hij zichzelf op aan touwen.  ,,Gaan we weer! Gemotiveerd!", laat hij zijn volgers weten.

Koos neemt een duik

Wat doe je als je honden zin hebben in een frisse duik? Juist, met ze mee gaan. Showverslaggever Koos van Plateringen zocht het verfrissende water van de Loosdrechtse Plassen op met zijn twee viervoeters Molly en Jones. ,,Ze wilden zwemmen", verklaart hij bij het kiekje.

Rico neemt voorbeeld aan Tijn

Het overlijden van nagellakheld Tijn heeft heel wat losgemaakt onder BN'ers. Ook kickboxer Rico Verhoeven brengt een sportieve ode aan het jongetje. Hij traint keihard, ook al is hij uitgeput. Zijn gedachte daarbij? ,,Vandaag heeft Tijn me de kracht gegeven om mijn lichaam te pushen, ook als het mij vraagt te stoppen", schrijft hij bij de video.

De nieuwe coupe van Daphne

Tijd voor een nieuw kapsel. Dat moet Daphne Deckers vanochtend gedacht hebben toen ze wakker werd. De blondine deelt een kiekje waarop de folies in haar haar zitten. Het voormalig topmodel houdt het echter wel veilig, zo schrijft ze bij het plaatje. 

Rox geniet van haar Erik

Roxeanne Hazes en haar Erik genieten al een paar dagen van het Italiaanse Sicilië. De romantische kiekjes blijven niet uit en ook vandaag is het weer raak. De tortelduifjes genieten zichtbaar van elkaar. 

Het wilde haar van Joelle

Estelle Cruijff viert vakantie op een zonnige bestemming en daar horen zomerfoto's bij. Vandaag deelt ze een plaatje waarop haar dochter Joelle haar haren naar achteren gooit in een zwembad. De foto is gemaakt door Estelle en precies op het goede moment geschoten. 'Wauw! Prachtige foto!', luidt een van de complimenten.

Jim is trots

Schattig! Jim Bakkum is dol op zijn Lux. De acteur en zanger deed een fotoshoot met zijn gezin voor Libelle. Dat leverde aandoenlijke kiekjes op, waarbij de liefde van het beeldscherm spat. ,,Het leven is écht te gek... Zoentjes van mijn jochie", schrijft de trotse vader.