Volledig scherm
Estelle geniet van het jetsetleven in Dubai. © Brunopress

Estelle waait uit op luxe jacht en Viktor doet een 'Sylvietje'

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Thomas aan de wandel

Thomas Berge - echte naam Chiel Ottink - is met zijn zoontje Jack en zijn ouders neergestreken op het zonovergoten eiland Curaçao. De afgelopen dagen lag de zanger vooral op het strand maar vandaag stond een wandeling met Jack op het programma.

Wij gaan op pad 😎♥️

Een foto die is geplaatst door null (@thomasbergeofficial) op

Chantal hapt in Kim

Chantal Janzen en model Kim Feenstra hebben een dubieuze deal gesloten, waarmee de fotograaf van deze fotosessie erg blij zal zijn geweest. Kim trok maar wat graag aan het haar van haar vriendin, in ruil voor een beet in haar arm.

Patty straft zichzelf

'Happy new year', wenst Patty Brard zich vanuit een sportschooltje op Ibiza ietwat sarcastisch toe. Ondanks dat ze de work-out als een straf ziet, zwoegt ze lekker door. 

Straf! @gym @ibiza_ibb #2018 #newyear #newchances #instagram # hapynewyear

Een foto die is geplaatst door null (@pattybrard) op

Carolien zit in het smurfenbos

Presentatrice en radiomaakster Carolien Borgers heeft zichzelf een nieuwe bijnaam gegeven die helemaal aansluit bij het kleurtje in haar haar. Caro ging van bruine krullen naar een babyblauwe 'Pino'-coupe.

Vivian bant dure crèmes

Last van nieuwjaarswallen? Vivian Reijs heeft de oplossing. Volgens de blonde healthfreak doen in eiwit geweekte gaasjes de truc.

Cheers, Estelle

Estelle Cruijff begint 2018 in stijl met een tochtje op een sjiek jacht, dat rondvaart op de wateren van Dubai. La Cruijff proost er lustig op los in laag uitgesneden zwarte bikini.

🥂♥️

Een foto die is geplaatst door null (@estellecruijff) op

Doutzen in het paradijs

Het zijn goede tijden voor de familie Kroes. Won de moeder van Doutzen gisteren een prijs in de Postcode Loterij, het topmodel zelf maakt zich op voor een familievakantie. Haar liefje Sunnery James kan niet wachten.

Paradise here we come!! #vacation #vacationtime 📷 @chriscolls

Een foto die is geplaatst door null (@doutzen) op

Het prinsesje van Nicolette

Nicolette Kluijver en haar kids genieten volop op het zonovergoten Zanzibar. De zesjarige Isabella heeft er een nieuwe vriend bij in de vorm van een schattig katje.

Prinses❤️

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettekluijver_) op

Viktor schommelt lekker door

Viktor Brand geeft het maar gelijk toe: zijn strandfoto vanuit Koh Lanta (Thailand) lijkt in niets op de kiekjes die Sylvie Meis vanuit Miami de wereld instuurt. Toch vond de SBS-presentator zijn schommelpose het delen waard.