Volledig scherm
© ANP

Eva geniet van Yo's 'buitenaardse billen' en Winston schrikt van zichzelf

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Winston Gerschtanowitz heeft zijn gezicht geleend aan een nieuw Van Gils-herenluchtje. Bij een parfumeriezaak kwam hij een levensgrote kartonnen versie van zichzelf tegen. Schrikken? ,,Het blijft toch wennen om mezelf tegen te komen'', aldus de presentator.

Chantal Janzen heeft vandaag een wel heel lieve foto gedeeld van haar pasgeboren zoontje Bobby. Het mannetje ligt, mogelijk na de borstvoeding, heerlijk uit te buiken op zijn bekende moeder die volgens eigen zeggen helemaal in een babybubble zit.

Currently in a Baby Bubble #noplanstogetoutofit❤️

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Acteur Sascha Visser deelt regelmatig foto's of filmpjes van zijn in juni vorig jaar zoontje Jagger. En vandaag was het weer eens raak. De goedlachse Jagger is het eerste kindje van Sascha en zijn vriendin Giorgia.

Hoe begin jij je ochtend? 😀

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Het ietwat angstig kijkende schoothondje van singer-songwriter Douwe Bob werd vanmorgen in bed bijna doodgeknuffeld door zijn nog onuitgeslapen baasje.

Reality face. #goodmorning

Een foto die is geplaatst door null (@douwebob) op

Radiomaakster en presentatrice Eva Koreman mocht meedoen aan het RTL4-spelletjesprogramma De Jongens Tegen De Meisjes en voor die gelegenheid liet ze zich 'RTL-haar' aanmeten. Tijdens de opnamen keek ze volgens eigen zeggen net iets te vaak naar 'de buitenaards mooie billen' van Yolanthe Sneijder-Cabau. 

Wendy van Dijk ging vanmorgen in het Amsterdamse Vondelpark met een hulpmiddeltje en een oranje yogamatje aan de slag om haar beenspieren eens goed te trainen. Prettige bijkomstigheid: de zon. 

Goed begin vd week!! #vondelpark #workout #❤️it #☀️☀️☀️ @hiptothegym

Een foto die is geplaatst door null (@wendyvandijk3) op

Oud-choreograaf, jurylid en sinds kort ook Soof-acteur Dan Karaty pendelt voor werkverplichtingen voortdurend heen-en-weer tussen Amerika en Nederland. Zijn gezin - vrouw en twee kinderen - blijft meestal achter in de VS. En als hij weer terug is in de Verenigde Staten, is het weerzien met zijn kroost altijd lachen geblazen.

And back home with my loves 😍😍

Een foto die is geplaatst door null (@dankaraty) op

Thomas Cammaert en Sanne Wallis de Vries hebben samen geposeerd voor een niet nader te benoemen tv-programma. En dat deden de twee vrienden met een brede grijns en een bijna perfecte tandpastasmile.

Of we even onze grootste tandpastasmile wilde opzetten?Nou vooruit dan ! Binnenkort met vriendin @sannewdv op uw beeldbuis!

Een foto die is geplaatst door null (@thomascammaert) op

Roel van Velzen is zijn goede vriend Ruud Vinke nog steeds dankbaar voor het feit dat laatstgenoemde hem 15 jaar geleden aanspoorde een album uit te brengen. 

Topsprintster Dafne Schippers schoot vandaag uit de startblokken op een zeiknatte atletiekbaan in het meestal zonnige Florida. Welke tijd ze neerzette, is onbekend.

De met hulp van een maagverkleining extreem veel afgevallen modespecialist Bastiaan van Schaik is met zijn mountainbike een stukje gaan fietsen op Sardinië (Italië).

Altijd leuk die terug-in-de-tijdkiekjes van de Nederlandse sterren. Zoals deze van Brace en zijn moeder die het kennelijk een tijdje zwaar heeft gehad met haar zoon die ooit een geruime tijd voor een misdrijf in de cel zat. Want Brace schrijft: 'Niet altijd makkelijk'. 

Mama voor jou blijf ik altijd en kind #moederliefde #nietaltijdmakkelijk

Een foto die is geplaatst door null (@brace_nl) op

Lieke, de echtgenote van radiomaker Wietze de Jager, is voor de eerste keer sinds lange tijden met haar man de kroeg in gedoken. Kennelijk was daar de afgelopen jaren amper tijd voor. 

Zo gelukkig dat we weer een keer met elkaar naar de kroeg konden 😂 #langgeleden #kroeglife

Een foto die is geplaatst door null (@veldlieke) op

Actrice Anouk Maas zou graag wat vaker uitslapen maar door haar werk gaat dat niet altijd. Vandaag lukte het tot haar grote vreugde wel om wat langer te blijven liggen. En daar schrok ze na het ontwaken zelfs een beetje van.