Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Eva Jinek mag wel oppassen, de matrassenkoningin van Ongehoord Nederland komt eraan

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

71 reacties

 • Carla Schaap

  1 jaar geleden
  Net een stuk terug gekeken en inderdaad weer eens wat anders dan dat linkse woke gewauwel, maar ik heb met stijgende verbazing zitten kijken en (vooral) luisteren onder het strijken van de was. Ik weet nog steeds niet of ik het grappig onzinnig of triest en sneu moet vinden...
 • Lydia Rekker

  1 jaar geleden
  Eindelijk meer diversiteit op de 'markt' en vanuit een andere invalshoek, werd tijd ook! Altijd dezelfde meuk uit dezelfde monden en vanaf dezelfde kanalen maakt de algemene berichtgeving ook niet gedifferentieerder. Meer onafhankelijk kanalen!
 • Najram Live

  1 jaar geleden
  Helemaal met je eens, prettig om te lezen dat we niet de enige zijn die deze programma's nutteloos, lachwekkend en tv kanaal vervuilend vindt!
 • Arie De Vries

  1 jaar geleden
  Met je eens. Maar om dit ongehoord geteisem op gelijke hoogte te stellen met Margriet van der Linden gaat me toch veel te ver. Zet je persoonlijke rancune toch opzij. Ze heeft tenslotte haar bril voor je afgezet. Arie de Vries
 • M.G. Bults

  1 jaar geleden
  Dank aan jullie, respondenten, nu ik weet dat ik helemaal niets mis als ik die Karstens en zijn club negeer. Overigens kijk ik ook al lang niet meer naar Jinek na dat kruipgedrag van haar voor Thierry Baudet na diens roast door Martijn Koning.