Volledig scherm
Donnie en Viktor. © MTV Nederland

Ex on the Beach-Viktor heeft relatie met broertje van Brody

Vrijwel alle koppels die het in de Ex on the Beach-villa leuk met elkaar hadden, hebben het niet overleefd. Maar er zijn wel nieuwe liefdes ontstaan buiten het programma. Vandaag maakte Viktor namelijk bekend een relatie te hebben met het broertje van Brody: Donnie.

Al bij de start van het vierde seizoen viel de blonde Viktor goed in de smaak bij de mannen. Diaz probeerde met haar aan te pappen, maar na meerdere dates bekende Viktor toch geen toekomst te zien met hem. Ondertussen had de getatoeëerde Brody ook zijn oog op de Vlaamse laten vallen, maar zij verloor haar hart aan haar ex Renan, die plotseling in de villa kwam aanzetten. Helaas voor Viktor was ook die romance van korte duur.

Gisteravond was de laatste aflevering van het seizoen van het populaire MTV-programma te zien. Daarin bleek dat van geen enkel stel uit de villa de relatie het had overleefd. Maar er is wél een nieuw liefdeskoppel ontstaan. Tot grote verbazing van de kijkers thuis.

‘Loco, loco’

MTV kondigde vanochtend namelijk aan dat het broertje van Brody, Donnie, een relatie heeft met niemand minder dan Viktor. De zender deelt een foto op Facebook waarop de twee elkaar stevig beethouden, terwijl Donnie een kus op Viktors wang geeft.

‘Wauw, lullig voor Brody!’, reageren meerdere mensen onder het kiekje op Facebook. Brody probeerde meerdere afleveringen Viktor te strikken, maar dat lukte hem niet. ‘Viktor gaat loco loco!', reageren anderen mensen, die met 'loco loco’ doelen op de uitspraken van de nogal opvliegerige Brody.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
3628 stemmen