Volledig scherm
© ANP Kippa

Ex-soapie Gigi Ravelli treedt in huwelijk

Gigi Ravelli (34) trouwt 24 september met Roger Hodenius, de grote man achter het bedrijf Flow Traders. De bruiloft speelt zich af op het zonovergoten en immens populaire Ibiza. Hodenius en de half Italiaanse blondine bezitten een villa op het partyeiland en vieren het huwelijk in besloten kring. Dit meldt  Amsterdam Trader.

De tortelduifjes leerden elkaar kennen in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Quote-500 lid Hodenius, zijn vermogen wordt geschat op 370 miljoen euro, heeft voor een kleine 2 miljoen euro een nieuw liefdesnestje voor hem en zijn Gigi aangeschaft aan de Amsterdamse Prinsengracht.

Low-profile
Het gerucht gaat dat de oud GTST-atrice gestopt is met haar carriére en haar privéleven verborgen houdt, omdat de schatrijke Hodenius liever onopvallend blijft. Zo wordt het Instagramaccount van Ravelli al drie jaar niet meer gebruikt en verschijnt ze niet meer op showbizzfeestjes.

De echtgenoot in spe is al eerder getrouwd geweest en heeft, nadat hij in 2013 door zijn toenmalige vrouw uit huis is gezet, een tijd in het Conservatorium Hotel gewoond.