Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Ex-zangcoach van Studio 100 opnieuw in opspraak wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag

Een voormalig medewerker van het Belgische mediabedrijf Studio 100, die in 2018 werd ontslagen wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag als leider van een jeugdzangkoor, blijkt zich niet aan de afspraak te hebben gehouden om niet meer met jonge meisjes te werken, schrijft de Vlaamse krant De Morgen.

 1. Sil (17) weer thuis na zwaar scooterongeval, vader is laaiend: ‘Ze lieten mijn zoon als oud vuil liggen’
  PREMIUM

  Sil (17) weer thuis na zwaar scooteron­ge­val, vader is laaiend: ‘Ze lieten mijn zoon als oud vuil liggen’

  De 17-jarige Sil Ebbers die donderdagavond op zijn scooter werd aangereden, was diezelfde nacht alweer terug uit ziekenhuis waar hij met spoed was heen gebracht. Zijn vader Twan is laaiend op de bestuurder en de passagier die na het ongeval uitstapten, Sil bewusteloos zagen liggen en er vervolgens met hoge snelheid vandoor gingen. ,,Schandalig. Ze lieten mijn zoon als oud vuil liggen.”
 2. Organisaties van verzetsleden woest op NTR na weigering disclaimer bij serie: ‘We worden neergezet als lafaards’

  Organisa­ties van verzetsle­den woest op NTR na weigering disclaimer bij serie: ‘We worden neergezet als lafaards’

  De NTR gaat niet in op het verzoek van vier belangenorganisaties van verzetsmensen om een disclaimer te plaatsen voor een aflevering van het programma Het verhaal van Nederland. Dat laat de omroep donderdag weten. De organisaties, die vinden dat het programma ‘misleidende informatie’ bevat, starten een inzamelingsactie om juridische stappen te nemen: ‘We zijn geschokt.’