Expeditie Robinson-winnares wéér in aanraking met politie na vechtpartij bij villafeestje

Amper enkele weken nadat ze zichzelf had laten opnemen in een instelling na een autocrash, is Tanja Dexters opnieuw in aanraking gekomen met de politie. De Vlaamse, die in Nederland vooral bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson in 2011, raakte zondagochtend gewond bij een vechtpartij in de woning van haar vriend Michaël Peeters.

Die ochtend kwam rond zeven uur een telefoontje binnen van Tanja Dexters (42). De voormalig Miss België verklaarde gewond geraakt te zijn bij een vechtpartij in het huis van Michaël Peeters. Ze belde ook haar zus Cindy die meteen ter plaatse was gekomen.

Relationele sfeer

Tijdens een interventie troffen de agenten heel wat aanwezigen aan en liepen de gemoederen hoog op. Er was een vechtpartij geweest en verschillende gasten verklaarden dat ze mee hadden gevochten. Onder hen ook Dexters. 

Het parket wil geen details kwijt over wat er zich in de villa heeft afgespeeld, maar bevestigt dat er sprake is van geweld in de relationele sfeer. De politie noteerde de identiteit van alle aanwezigen en zal later nog een aantal betrokkenen verhoren.

Dieptepunt

Voor Dexters en Peeters is het incident een nieuw dieptepunt in een reeks schandalen die België al maanden in de greep houdt. Zo werd Peeters op 20 december nog veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van vier maanden en een rijverbod voor doorrijden na een ongeval. Hij had toen een aanrijding veroorzaakt met Tanja als passagier, maar verliet de plaats van het ongeval toen bleek dat een cameraploeg van een Vlaams tv-programma onderweg was.

Begin december volgde alweer een ongeval. Deze keer was het Dexters die de Jaguar van haar vriend tegen een oplegger botste. Na deze crash liet de voormalige schoonheidskoningin zich opnemen ‘om tot bezinning te komen’. Vlak voor de feestdagen mocht ze de gespecialiseerde instelling, na een programma van drie weken, alweer verlaten.

Volledig scherm
© Dieter Bacquaert
Volledig scherm
Tanja Dexters (42) en haar vriend Michaël Peeters (40). © RV