Volledig scherm
Fajah Lourens © ANP Kippa

Fajah blikt terug op eerste carnaval, Ronnie Flex dol op kleine Nori

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Fajah Lourens heeft dit weekend voor de eerste keer carnaval gevierd. De killerbodyfanate lag de eerste dag ladderzat in bed, maar deed ook dag twee gezellig mee. De derde dag besloot ze te stoppen met drinken, en alleen maar ‘te gaan vreten.’

Brrr! Susan Visser doet binnenkort mee aan Dance Dance Dance en wil zich daarom goed voorbereiden. Vandaag dompelt ze zich onder in een ijsbad. ‘Ter voorbereiding op m'n topsportleven...’

Ronnie Flex is gek op zijn dochter Nori. De rapper schrijft bij een schattig kiekje waarop hij haar in zijn armen heeft: ‘Ride & die for ya.’

Teddy, het vorig jaar geboren dochtertje van vlogster Bibi Breijman en haar vriend Waylon, kan volgens haar moeder zo hard schreeuwen dat een gehoorbeschadiging op de loer ligt.

Lachebekje ❤️ #gehoorbeschadiging#cute#baby#smile#teddylovescompany

2,867 Likes, 42 Comments - Bibi Breijman (@bibibreijman) on Instagram: "Lachebekje ❤️ #gehoorbeschadiging#cute#baby#smile#teddylovescompany"

Frank Dane is in de wolken. De Radio 538-dj maakte vanmorgen in zijn ochtendshow bekend dat hij deze zomer voor de eerste keer vader wordt. Zijn vriendin is in verwachting van hun zoontje. Dane kwam met het nieuws omdat zijn partner al aardig begint te groeien. ,,Dat mensen niet denken dat we een nieuwe frituurpan in huis hebben...”

👶

1,903 Likes, 226 Comments - Frank Dane (@frankdane538) on Instagram: "👶"

Cabaretier Jochem Myjer meldt bij een overduidelijk gephotoshopt kiekje dat het uitlaten van zijn hond bij harde wind op waddeneiland Texel lastig kan zijn.

De dankzij een maagoperatie weer superslanke presentatrice Patty Brard - in Thailand voor een nieuw programma over schoonmoeders - is nog niet verleerd hoe ze bevallig moet poseren op een stapel vaartuigen.

Duikfanaat Marco Borsato geniet momenteel van de wondere onderwaterwereld op eilandengroep Malediven.

Heerlijke ochtend duik... veel kleine haaitjes 😍💥#diving #scuba #scubadiving #padi #ssi #comomaalifushi #comomaalifushimaldives #maladives #shark #sharks

3,746 Likes, 69 Comments - Marco Borsato (@borsato) on Instagram: "Heerlijke ochtend duik... veel kleine haaitjes 😍💥#diving #scuba #scubadiving #padi #ssi..."

Kees Tol en een clubje vrienden gaan nooit zonder gebreide of gehaakte ijsmutsen op wintersport.

Maik de Boer is alweer heel wat jaren zo kaal als een biljartbal, maar vroeger was zijn schedel volledig bedekt met weelderige krullen.

Actrice Anne-Marie Jung probeert op onderstaande foto zo ‘schalks’ mogelijk te kijken. Het woord schalks kan op meerdere manieren worden uitgelegd. Het betekent zoveel als ‘een beetje ondeugend’.

Tim Douwsma begrijpt niet waarom Nederlandse radiostations zijn in het Fries gezongen ode aan zijn geboorteprovincie Friesland niet willen draaien. 

6 Inside-presentator Jan Versteegh heeft zo te zien weinig zin in vandaag.

Soapacteur en dj Ferri Somogyi koestert zijn in september vorig jaar geboren dochtertje Noëlle teder op de borst. En hij heeft weinig woorden nodig om dat gevoel te beschrijven. 

Pip Pellens ging vanmorgen bijna ten onder in een schuimlaag die werd veroorzaakt door een bekend merk.

Chantal Janzen, vorig jaar moeder geworden van zoontje Bobby, gunt ons een blik op haar ietwat warrige ochtendhaar.

Jim Bakkum kan er niet over uit dat zijn vrouw Bettina al drie kinderen op de wereld zette. ,,Vrouwen zijn de allersterkste soort.” Vorige week werd hun dochtertje Molly geboren. Zij is het zusje van zoon Lux (2012) en dochter Posy (2015).

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
15512 stemmen