Volledig scherm
Fajah Lourens © ANP

Fajah geeft zich bijna bloot, Doutzen is de liefde dankbaar

LovebytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In deze speciale valentijnseditie van de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste liefdesposts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Vandaag is rood in huize Borsato, de kleur van de liefde. Marco (51) laat het hartjes regenen voor zijn Leontien, die al twintig jaar zijn valentijn is.

Je bent al ruim 20 jaar mijn Valentijn schat love you big time! @leontineborsato

Een foto die is geplaatst door null (@borsato) op

Rossana Kluivert (45) heeft valentijn dit jaar gewonnen. Ze gaf haar grote liefde Patrick vanochtend haar hart. Letterlijk.

Only the best is good enough for you @patrickkluivert9 #happyvalentine ❤️❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door null (@rossanakluivert) op

Gehuld in een toepasselijk hartjesjurkje flirt het wereldberoemde Nederlandse topmodel Romee Strijd (22) vandaag niet alleen met vriend Laurens, maar ook met de camera. En hoe.

Het scheelt niet veel of Fajah Lourens staat naakt op de foto. De killerbodyfanate is gekiekt terwijl ze, gehuld in slechts een slipje, met een verleidelijke blik de camera inkijkt. Fans van Fajah reageren verschillend. 'Niet nodig zo'n foto...' of juist: 'Deze foto motiveert mij!'

VALENTINE ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@mykillerbodymotivation) op

De liefde van de man gaat door de maag, weet ook Lieke van Lexmond (36). Ze bakte een eitje voor haar Bas en herkende zichzelf en haar lief in de innig verbonden dooiers.

Ricardo Vol, de vader van de O'G3NE-zussen, moet het na dertig liefdevolle jaren voor het eerst zonder zijn Isolde stellen op Valentijnsdag. Hij mist de vrouw, die vorig jaar overleed aan de gevolgen van botkanker, enorm.

30 Valentijn dagen samen... ..ik mis je 🌹❤️

Een foto die is geplaatst door null (@ricardo_vol) op

Heb jij, net als singer-songwriter Douwe Bob (25), weleens een relatie verpest? Dan is deze gevoelige pianoballade speciaal voor jou.

Dj Sunnery James (38) houdt het al jaren uit naast het bloedmooie Friese supermodel Doutzen Kroes (33) en daar is de blondine vandaag extra dankbaar voor.

Liefde is niet te koop, wordt vaak gezegd. Daar denkt voormalig realityster Tony 'Sterretje' Wyczynski (32) anders over.

Fijne Valentijn lieverds! #valentijnsdag #valentinesday #valentijn

Een foto die is geplaatst door null (@djtonystarnl) op

Het is te hopen dat Nicolette van Dam (33) nog een uit de kluiten gewassen vaas heeft staan. Anders kan ze deze enorme bos rozen van manlief Bas Smit nooit kwijt.

Lekker bescheiden bosje van m’n man 😜😂🙈 Happy #ValentinesDay ❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettevandam1) op

Voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk (23) heeft zó veel liefde te geven dat één kiekje niet volstaat. Swipe for love:

Happy Valentines Day - surrounded by so much love, can’t imagine life without you. Sending lot’s of 💓!! #swipeforlove

Een foto die is geplaatst door null (@jessiejazzvuijk) op

Voor Taeke Taekema (38) en de hoogzwangere Airen Mylene (32) is dit de laatste Valentijnsdag met zijn tweetjes én de laatste keer dat hun koppelhashtag #TTAM - met hun initialen - van toepassing is. Met zijn hand op Airens buik gaf Taeke de kleine vandaag ook alvast wat liefde.

Mama Valentine 😍❤️ #TTAM

Een foto die is geplaatst door null (@taeketaekema) op

Wie vandaag geen cadeautjes of andere liefdesverklaringen heeft gekregen, kan altijd nog zeggen dat hij of zij is gekust door actrice Pip Pellens (24).

Sommige koppels vieren de liefde met een schattige selfie, dj Paul Rabbering (39) en zangeres Krystl (34) doen het met een complete reportage in de Libelle.

Fijne Valentijnsdag! ❤️😻@libellenl

Een foto die is geplaatst door null (@paulrabbering) op

Bij actrice Kimberley Klaver (32) is Valentijnsdag ook een beetje dierendag.

Een Valentine date met Alpaca's 😀🐪😍 #goedgezelschap #selfiemetalpacas #photobomb 😜🙈

Een foto die is geplaatst door null (@kimberleyklaver) op