Volledig scherm
Fajah Lourens © ANP

Fajah geeft zich bijna bloot, Doutzen is de liefde dankbaar

LovebytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In deze speciale valentijnseditie van de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste liefdesposts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Vandaag is rood in huize Borsato, de kleur van de liefde. Marco (51) laat het hartjes regenen voor zijn Leontien, die al twintig jaar zijn valentijn is.

Rossana Kluivert (45) heeft valentijn dit jaar gewonnen. Ze gaf haar grote liefde Patrick vanochtend haar hart. Letterlijk.

Gehuld in een toepasselijk hartjesjurkje flirt het wereldberoemde Nederlandse topmodel Romee Strijd (22) vandaag niet alleen met vriend Laurens, maar ook met de camera. En hoe.

Het scheelt niet veel of Fajah Lourens staat naakt op de foto. De killerbodyfanate is gekiekt terwijl ze, gehuld in slechts een slipje, met een verleidelijke blik de camera inkijkt. Fans van Fajah reageren verschillend. 'Niet nodig zo'n foto...' of juist: 'Deze foto motiveert mij!'

De liefde van de man gaat door de maag, weet ook Lieke van Lexmond (36). Ze bakte een eitje voor haar Bas en herkende zichzelf en haar lief in de innig verbonden dooiers.

Ricardo Vol, de vader van de O'G3NE-zussen, moet het na dertig liefdevolle jaren voor het eerst zonder zijn Isolde stellen op Valentijnsdag. Hij mist de vrouw, die vorig jaar overleed aan de gevolgen van botkanker, enorm.

Heb jij, net als singer-songwriter Douwe Bob (25), weleens een relatie verpest? Dan is deze gevoelige pianoballade speciaal voor jou.

Dj Sunnery James (38) houdt het al jaren uit naast het bloedmooie Friese supermodel Doutzen Kroes (33) en daar is de blondine vandaag extra dankbaar voor.

Liefde is niet te koop, wordt vaak gezegd. Daar denkt voormalig realityster Tony 'Sterretje' Wyczynski (32) anders over.

Het is te hopen dat Nicolette van Dam (33) nog een uit de kluiten gewassen vaas heeft staan. Anders kan ze deze enorme bos rozen van manlief Bas Smit nooit kwijt.

Voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk (23) heeft zó veel liefde te geven dat één kiekje niet volstaat. Swipe for love:

Voor Taeke Taekema (38) en de hoogzwangere Airen Mylene (32) is dit de laatste Valentijnsdag met zijn tweetjes én de laatste keer dat hun koppelhashtag #TTAM - met hun initialen - van toepassing is. Met zijn hand op Airens buik gaf Taeke de kleine vandaag ook alvast wat liefde.

Wie vandaag geen cadeautjes of andere liefdesverklaringen heeft gekregen, kan altijd nog zeggen dat hij of zij is gekust door actrice Pip Pellens (24).

Sommige koppels vieren de liefde met een schattige selfie, dj Paul Rabbering (39) en zangeres Krystl (34) doen het met een complete reportage in de Libelle.

Bij actrice Kimberley Klaver (32) is Valentijnsdag ook een beetje dierendag.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”