Volledig scherm
Fajah Lourens © ANP Kippa

Fajah gekiekt in bikini, Enzo Knol kan niet kiezen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Enzo Knol is nieuwsgierig naar de mening van zijn volgers: een Ferrari of zijn eigen Jeep? Zijn fans zijn het bijna allemaal met elkaar eens, het moet de peperdure Ferrari worden. ‘Maar jouw Jeep is ook dik hoor', reageert iemand.

Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie zijn weer terug in Nederland. De tortelduifjes hebben vakantie gevierd op Bali, maar pikken nu ook wat Nederlandse zonnestraaltjes mee.

Fajah Lourens wenst haar volgers vandaag een fijne zondag toe. Het kiekje dat ze deelt, waarop ze poseert in een bikini met panterprintje, is volgens haar fans geen straf om naar te kijken.

Wat doe je na een avondje Holland zingt Hazes? Juist, even naar de McDonald's! Samantha Steenwijk kon het niet laten om het petje van een van de medewerkers op te doen en maakte vervolgens een kiekje met André Hazes. De twee gierden het uit.

Nicolette van Dam en Bas Smit zijn zo trots als een pauw. Hun dochtertje Kiki heeft vandaag haar A-diploma gehaald. ‘Gek idee, nooit meer zwembandjes...', bedenkt de presentatrice zich.

Victoria Koblenko is al een paar dagen bezig om awareness te creëren voor vervuilde eilanden. Vandaag laat ze haar volgers weer twee kanten van de Filipijnen zien: een kiekje met helderblauw zeewater en een wit strand én een foto waarop kilo's aan plastic te zien is. 

Geduld loont, weet ook Joëlle Witschge. Ze kan niet wachten om haar kleine in haar armen te houden en deelt vandaag een kiekje waarop ze haar hand tegen haar babybuik houdt. ‘Kan niet wachten om je te zien', schrijft ze erbij.

Wat een eer! Tommie Christiaan stond vandaag oog in oog met een ventje dat naar hem is vernoemd. Reden genoeg voor de acteur om ‘te bonden’, zo schrijft hij.

Gwen van Poorten deelt vandaag een kusje uit aan haar volgers op Instagram. De presentatrice, die binnenkort weer een nieuw seizoen Trucker Zoekt Vlam gaat presenteren, is nieuwsgierig naar wat haar fans vandaag gaan doen.

Het valt Fred van Leer zwaar dat het weekend alweer bijna voorbij is. De Rotterdamse stylist deelt daarom een scène uit de serie Familie Kruys waarin hij huilend bij een graf staat. Hij vraagt zich echter een ding af: 'Moest Linda nou lachen of huilen?’

De een geniet vandaag van het weekend op een terrasje, de ander gaat het bos in. Dat laatste geldt voor Marly van der Velden. De actrice gaat gezellig op pad met haar familie en geniet daar zichtbaar van.

We kennen het allemaal wel: je gaat piekfijn de deur uit om een avondje te stappen, maar de volgende morgen is er niets meer van je look over. Daar weet Moise Trustfull alles vanaf. Op Instagram laat de jonge modeontwerpster daarom haar before en after zien. ‘Saturday night vs sunday morning', grapt ze.

Het zonnetje mag dan vandaag schijnen, voor Bibi Breijman schijnt de zon altijd als dochter Teddy in haar buurt is.

Net als je denkt alles gezien te hebben, verrast Douwe Bob je met een opmerkelijk filmpje. De zanger heeft wat planten en potten ingeslagen, maar op de kassaband verschijnt ook plotseling zijn hondje Tammy.