Volledig scherm
Fajah Lourens © ANP Kippa

Fajah in pikante lingerie voor de camera, Barbie schreeuwt het uit

ShowbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het mag dan voor veel mensen een vrije dag zijn, Nicolette Kluijver is gewoon aan het werk. De blondine deelt een foto waarop ze met een camerateam lachend in de lens kijkt. ,,Hoezo vrije dag?", schrijft ze erbij.

🎥 hoezo vrije dag? ❤️#hemelvaart

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettekluijver_) op

Het is vandaag twee jaar geleden dat Muck werd geboren, tijd voor een feestje! Maar eerst blikt papa Jaap Reesema nog even terug op de zenuwslopende momenten tijdens de bevalling. ,,Wij mannen hebben het ook zwaar...", grapt hij.

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is vandaag met dochtertje Angelina en vrienden naar Drievliet. De blondine deelt een filmpje van een attractie en vindt het zelf nog bést hoog. ,,Aaaah!", gilt ze het uit in de video.

Omg ben nog misselijk hahaha 😂

Een foto die is geplaatst door null (@samanthaenfriends) op

Het is donderdag, voor Gerard Joling de perfecte dag om terug te blikken op een oud concert. De zanger stond in 2013 in de Ziggo Dome en vraagt zijn fans wat zij het beste nummer vonden.

Een slechte nachtrust kan voor een wat minder humeur zorgen, zo blijkt uit Miss Montreals laatste bericht. De zangeres moet naar Friesland maar heeft - zo lijkt - weinig zin om uit haar bed te komen.

Nog even chillen voor we naar Friesland gaan #slechtgeslapen #komtgoed #zinin

Een foto die is geplaatst door null (@missmontreal_) op

Rossana Kluivert zet zich al jaren in voor verwaarloosde hondjes op Curaçao. De brunette heeft zelfs een team van BN'ers opgetrommeld dat meewerkt aan het opbouwen van haar nieuwe asiel. ,,Trots dat ik hier onderdeel van mag zijn", laat John Williams weten.

Een groot deel van Nederland leeft mee met Waylon, die vanavond in de halve finale van het Eurovisiesongfestival staat. Ook de zussen van OG3NE wensen de zanger veel succes. ,,Maak er iets unieks van en go for it!"

Fajah Lourens is volop bezig met haar nieuwe lingerielijn. Vandaag staat de killerbodyfanate voor de camera in één van haar pikante setjes. ,,Shooting", laat ze weten.

Shooting for my own lingerie brand @sapphbyfaya #hudsonsbay #lingerie #bikini #sexy #sporty #mkbm

Een foto die is geplaatst door null (@mykillerbodymotivation) op

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (12%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
26061 stemmen