Volledig scherm
Fajah Lourens © BRUNO PRESS

Fajah volgt eigen cellulitisdieet en Georgina wordt genegeerd door poes

showbytes updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Presentatrice Nadia Poeschmann is moeder geworden van een dochter: Dahlia. In oktober werd bekend dat Nadia in verwachting was. Dat maakte ze bekend kort nadat ze haar jawoord had gegeven aan de Franse ondernemer Michael Schor.

Kraantje Pappie moest in een Londense metro aan twee dingen denken: zijn date en de bakken geld die hij verdient. En voor wie het weten wil: de echte naam van de artiest is Alex van der Zouwen.

Fred, de kat van Georgina Verbaan, heeft de neiging de actrice van dichtbij te negeren.

Presentatrice Nicolette van Dam kluste vandaag bij in de brasserie van haar ouders.

Katja Schuurman en haar verloofde Freek van Noortwijk hebben de nacht doorgebracht in een Amsterdams hotel waar het koppel ook nog genoot (even swipen!) van de spa en gepersonaliseerde kussens kreeg.

Fajah Lourens gaat de komende acht weken haar eigen dieet volgen om van cellulitis op haar billen, heupen en bovenbenen af te komen. Op onderstaande foto lijkt alles echter spiegelglad.

Teddy, het pasgeboren dochtertje van Bibi Breijman en Waylon, kijkt terecht wat bedenkelijk bij deze wel heel erg drukke achtergrond.

Wij wisten het niet maar Geraldine Kemper wel: het is vandaag Gooi-die-benen-in-de-lucht-tijdens-de-lunch-dag. En dat levert haar dan gelijk een knalrood hoofd op.

Stylist Maik de Boer blijkt een bijbaantje te hebben als babyfluisteraar.

Oordoppen in! Tenminste als presentatrice Shelly Sterk probeert te zingen onder de douche.

Vaak zien we haar niet maar vandaag een keertje wel: de moeder van komediant Paul de Leeuw.

Lingerie-influencer en actrice Gaby Blaaser blijkt op haar heupen een tatoeage te hebben: bite me, oftewel bijt mij.

Plastisch chirurg Joost Staudt, de man van Nicolette Kluijver, is verzonken in een nostalgische bui nadat hij op de OK een navelstrengklemmetje vond. Joost en Nicolette hebben drie kinderen: dochter Isabella en de tweeling Ana-Sofia en Jesse.

Arcade-zanger Duncan Laurence geeft vlak voordat hij naar het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv vertrekt een optreden in Amsterdam. Hij belooft een intiem showtje.

De in Hamburg woonachtige Sabia Boulahrouz heeft het geld dat ze met een fotoshoot voor de Duitse Playboy verdiende goed besteed: dochter Amaya heeft een over de top-verjaardagsfeestje gekregen. De aanstaande tiener heeft overduidelijk een voorliefde voor de kleur roze.

Volledig scherm
© Instagram/ Sabia Boulahrouz

De ras-Rotterdammer Fred van Leer kan het echt niet meer aan. Voor de zoveelste keer verkondigt hij dat je als vrouw absoluut geen driekwartlegging moet kopen.

Styliste Jetteke van Lexmond heeft naast haar bekende zus Lieke een broertje, die niet geheel toevallig vandaag ook jarig is.

Eén van de hartsvriendinnen van Trijntje Oosterhuis blijkt een begaafd fotografe.

Het is voormalig K-Otic-zangeres Anna Speller gelukt om te balanceren op een stel oldskool rolschaatsen.

Het is te hopen dat Holly Brood zich in het zonovergoten Sevilla goed heeft ingesmeerd met een hoge factor.

Wie altijd al heeft willen weten hoe de moeder van Daphne Deckers eruit ziet: dit is Miep, de vrouw die verantwoordelijk is voor het schrijftalent van haar dochter.

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (54%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
23183 stemmen