Familie Pos (Helemaal het Einde) houdt kijkers voor de gek met 'nieuw zusje'

Helemaal het Einde-stel Stephan en Ilona Pos hebben hun kinderen en fans goed voor de gek gehouden. In een filmpje dat eerder deze week werd vrijgegeven door RTL4 vertelden ze zoons Bjorn en Tygo dat ze een zusje krijgen. Echter gaat het niet om een kindje, maar om een nieuw soort sparkling wine.

,,Wil je een broertje of een zusje? Mama heeft het toch voor elkaar. We krijgen een zusje'', vertelde Stephan aan zijn jongens. Tygo reageerde wat verbaasd. ,,Is het echt zo?'', vroeg hij zich af in het fragment.

In de uitzending van vanavond blijkt dat de vork anders in de steel zit. Ilona schudt met een glimlach haar hoofd op de vraag van haar koter. ,,Nee. Er komt een zusje voor de wijn. Voor de witte wijn, komt ook een roze", legt ze uit. ,,Met bubbels", vult Stephan vervolgens aan.

Felicitaties

Volgens Ilona was er veel vraag naar de rosé variant. Het leek het stel daarom een goed idee om ermee aan de slag te gaan. ,,Hoef ik er ook niet zoveel moeite voor te doen", grapt Stephan.

Op Facebook werd de familie Pos na het korte fragment met het blijde nieuws gefeliciteerd. Echter hadden sommige fans al het idee dat het niet zou gaan om een kindje.

In de RTL4-serie Helemaal het Einde bouwt het gezin in het Chileense Santiago aan een wijnimperium onder de naam Familie Pos Collection. De eerste container bubbels is inmiddels verkocht.

Volledig scherm
© Olivier Thijssen