Volledig scherm
© ANP Kippa

Famke Janssen met Nicolas Cage in nieuwe film Primal

De in de VS wonende en werkende Nederlandse actrice Famke Janssen wordt de tegenspeelster van Hollywoodster Nicolas Cage in de film Primal van regisseur Nick Powell. De opnames beginnen 10 april in Puerto Rico, meldt Deadline.

Janssen speelt in de film een neuroloog bij de Amerikaans marine. Het verhaal speelt zich deels af op een Spaans vrachtschip met exotische en dodelijke dieren uit de Amazone die door 'jager' Nicolas Cage in het diepste geheim naar de Verenigde Staten worden gebracht, samen met een huurmoordenaar die aan de VS wordt uitgeleverd. De huurmoordenaar ontsnapt en laat de wilde dieren vrij, waardoor er chaos ontstaat op het schip.

Voormalig Bond-girl Famke Janssen speelde eerder rollen in X-Men en Taken en was op televisie te zien in How To Get Away With Murder en Blacklist: Redemption. Dit jaar komt Louisiana Caviar uit in de bioscopen waarin Janssen een hoofdrol speelt. Vanaf eind maart draait All I Wish in de Amerikaanse bioscopen waarin ze te zien is met Sharon Stone en Tony Goldwyn.