Famke Louise en Mocro Maffia vallen in de prijzen bij Hashtag Awards

VIDEOVlogster en zangeres Famke Louise, de hitserie Mocro Maffia en het online sportprogramma Studio Korea hebben vanavond prijzen in de wacht gesleept bij de zogeheten Hashtag Awards.

Bij de tweede editie van het prijzengala voor onlineproducties kreeg Famke Louise haar onderscheiding voor de samenwerking met rapper Caza. Het duo won in de categorie beste muziekvideo met het nummer Slide.

Tim Hofman won in de categorie Beste Online Video (#BOOS: Terug naar je eige land). Studio Korea, de online sporttalkshow op de website van deze krant tijdens de Olympische Winterspelen, ging er vandoor met de prijs voor Beste Nieuws Video.

Videoland-serie Mocro Maffia veroverde de award bij Beste Video on Demand. Creatief producent en acteur in de misdaadserie maakte ook bekend dat Mocro Maffia een tweede seizoen krijgt.

Bucketboys Thijs en Joep maakten de Beste Creator Video met hun SBS 7-grap. Het duo kondigde aan met John de Mol een nieuwe online tv-zender op te zetten, maar het bleek te gaan om een stunt. ‘John de Mol’ bestond echt, het was alleen niet de tv-tycoon, maar een fietsenmaker.

Volledig scherm
Famke Louise op de rode loper voorafgaand aan de uitreiking van de Hashtag Awards. © ANP Kippa
  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’
  2. Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe in tranen na lezen zelfmoordbriefje overgrootvader

    Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe in tranen na lezen zelfmoord­brief­je overgroot­va­der

    Daniel Radcliffe is in tranen uitgebarsten tijdens het lezen van het zelfmoordbriefje van zijn overgrootvader. Het papiertje werd de Harry Potter-acteur voorgeschoteld tijdens het BBC-programma Who Do You Think You Are?, dat de roots van de gasten onderzoekt. Radcliffes overgrootvader kwam een grote roof op zijn juwelenwinkel niet meer te boven, helemaal toen de man werd beschuldigd van het willen oplichten van de verzekering, omdat ,,Joden dat wel vaker doen’’.