Volledig scherm
Famke Louise © Famke Louise

Famke Louise en vriend SnapKing uit elkaar

Beautyvlogger Famke Louise en Tim 'SnapKing' van Teunenbroek hebben na drie jaar een punt achter hun relatie gezet. Volgens Famke zijn de twee 'uit elkaar gegroeid'.

De Op Me Monnie- zangeres zegt in haar nieuwste video op YouTube dat zij en Tim niet meer verliefd op elkaar waren en dat ze niet meer zeker wist of zij wel gelukkig was. Ze vindt dat ze haar fans hiervan op de hoogte moest stellen, omdat ze de laatste drie jaar alles met hen heeft gedeeld.  ,,Ik wil in ieder geval ook jullie bedanken voor al jullie support en steun, voor alle lieve reacties die ik hieronder krijg'', zegt ze tegen het eind van de video.

De ex-geliefden kwamen vaak in de media vanwege hun heftige pranks. Zo maakte Famke Louise een vlog waarin ze haar vriend zogenaamd bedroog met een andere jongen en loog ze tegen de buren over de dood van haar vriend. SnapKing kwam op zijn beurt ook in opspraak nadat hij zijn jonge fans had opgeroepen naar een duur 0909-nummer te bellen en daarmee 13.000 euro opstreek.

  1. Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaatste moment niet op

    Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaat­ste moment niet op

    Het is de grootste nachtmerrie van iedere festivalorganisatie: een headliner die op het allerlaatste moment afzegt en vervolgens jouw medewerkers publiekelijk de schuld geeft van wanbeleid. Het gebeurde afgelopen weekend op Hellfest in Frankrijk, een populair metalfestival waar jaarlijks duizenden Nederlanders naartoe gaan. De Amerikaanse metalband Manowar is de boeman in dit verhaal. ,,Ik kwam helemaal vanuit Zuid-Amerika om ze te zien...’’

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
29407 stemmen