Famke Louise: Ronnie en ik zijn écht een setje, maar wonen niet samen

VideoHet hoge woord is er eindelijk uit: rappers Famke Louise en Ronnie Flex zijn inderdaad een setje. Hun relatie speelt ‘al lang’, maar de twee gaan voorlopig nog niet samenwonen. Dat vertelde Famke, die eerder meermaals op de relatie hintte maar er weinig over kwijt wilde, vanavond in RTL Late Night. ,,Dit is eerlijk.’’

Eerst was er het gerucht dat ze zoenend waren gespot, toen de romantische foto waarmee ze eigenhandig olie op het vuur gooiden: de signalen over een relatie tussen Ronnie en Famke leverde het stel de afgelopen maanden veel media-aandacht op. Die bereikte vandaag een hoogtepunt, toen de clip bij hun kerstnummer Alleen door jou werd gelanceerd. De video was aangekondigd als het antwoord op alle speculaties.

Zo duidelijk was het antwoord echter niet. Aan het einde van de clip is te zien hoe de twee elkaar een gezellige kus geven, maar zekerheid over hun relatiestatus bleef uit. De zogenaamde romance leek vooral een gewiekte publiciteitsstunt en met succes: de video werd binnen enkele uren ruim 300.000 keer bekeken.

,,Dat zou wel heel raar zijn hè’’, zei een ongemakkelijk lachende Famke Louise daar vanavond over tegen Twan Huys. Vervolgens nam Patty Brard, ook aan tafel, het vragen stellen over. ,,Dit is eerlijk?’’, vroeg ze. ,,Dit is eerlijk’’, antwoordde Famke. ,,En supergelukkig natuurlijk?’’, vroeg Patty. ,,Ja’’, reageerde Famke.

Tafelgast Jamai Loman vroeg zich af hoe Ronnie en Famke dan omgaan met alle aandacht voor hun liefde. ,,Ik zal je heel eerlijk zeggen, we hebben geen manier’’, legde ze uit. ,,We doen gewoon iets. We hebben allebei volgens mij gewoon superveel schijt aan alles.’’

Nieuw! Luister nu naar de AD Media Podcast waarin onze mediadeskundigen (Angela de Jong, Dennis Jansen, Gudo Tienhooven en Alexander van Eenennaam) de meest opvallende mediafragmenten van 2018 bespreken:

Volledig scherm
Famke Louise en Ronnie Flex zoenen elkaar in de nieuwe videoclip © Youtube