Volledig scherm
Ronnie en Famke. © YouTube TopNotch

Famke Louise van de wijs na vraag over relatie met Ronnie Flex

VideoZijn Famke Louise en Ronnie Flex nu wel of niet een stelletje? 3FM-dj Frank van der Lende had de jonge rapster vanmiddag in zijn show en voelde haar aan de tand. ,,Eh, ja.. eh... Ik denk dat wat jij zegt, al genoeg zegt", reageerde ze ietwat verbouwereerd.

Frank van der Lende nodigde Famke Louise uit om over haar aankomende documentaire te praten, maar kon het niet laten om haar uit de tent te lokken. De radio-dj zou Famke en Ronnie Flex namelijk hebben zien zoenen tijdens de 3FM Awards. ,,O my god, helemaal niet! Hou op!", reageerde ze lachend.

,,Dat heb ik gezien", hield hij vervolgens vol. ,,Oke, nou eh...", twijfelde Famke Louise. ,,Wacht effe hoor, komt dit live op de radio?", vroeg ze zich ter plekke af. Van der Lende maakte haar duidelijk dat ze het hele interview al live te horen was én deed er nog een schepje bovenop. ,,Ik gun Ronnie alles en ik gun het jou namelijk ook sinds Expeditie Robinson. Dus hebben jullie verkering?"

Het bleef even stil. ,,Je kan ook zeggen dat je er niets over wil zeggen, maar ik geloof het niet. Ik voel gewoon heel veel liefde als jullie samen zijn", ging Van der Lende nog even door. ,,Ik ga er denk ik even niets over zeggen. Ik denk dat wat jij erover hebt gezegd, al genoeg zegt", antwoordde de 19-jarige Famke.

Betekent dit dat de twee écht een stelletje zijn? Volgens de manager van Famke Louise klopt er niets van. Ze vertelt aan deze site: ,,Ik weet dat veel mensen het graag zouden willen, maar nee. Ronnie en Famke hebben geen relatie."

Frank van der Lende on Twitter

VERKERING?! @RonnieFlex2907 & @famke_louise hebben een tongetje gelegd tijdens de @3FM Awards. Maar zitten ze nu ook officieel in het liefdes bootje? #verkering #RonnieenFamke #ronnieflex #famkelouise https://t.co/kQfcZU4dVq

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
11673 stemmen