Famke Louise werkt met Boef aan remix van Op Me Monnie

videoBeautyvlogger Famke Louise (18) uit Almere plukt de vruchten van het onverwachte succes van haar single Op Me Monnie. Nadat het nummer in ruim een week 4 miljoen keer is bekeken op YouTube, kondigt Famke een remix met rappers Boef en Frenna aan.

Volgens de vlogster, die te zien was in het RTL5-programma Models in Paris en de vriendin is van de Almeerse YouTuber Snapking, komt de remix deze week uit.

Op Me Monnie - waarin Famke zichzelf een gangsterimago aanmeet, compleet met ingevlochte haren, bontjassen en flessen Fernandes - is inmiddels 4,3 miljoen keer bekeken en kwam binnen op nummer 3 in de Single Top 100. Famke maakte de clip om een andere kant van zichzelf te laten zien, liet ze weten aan de NOS. ,,Op Me Monnie staat voor; je bent bezig met je werk en niets of niemand die je daar van kan afleiden. Trek je niks aan van wat een ander te zeggen heeft, vandaar ook die middelvingers.''

This week 💕

Een foto die is geplaatst door Famke Louise (@famkelouise_) op

Volledig scherm
© YouTube
Volledig scherm
Famke (tweede van rechts) in Models in Paris. © RTL
  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.