Fans Carice smelten weg bij horen stemmetje kleine Monte (1)

videoActrice Carice van Houten (41) heeft voor het eerst een filmpje gedeeld waarin haar baby Monte te horen is. Fans van de Game of Thrones-ster smelten weg bij het horen van de kleine Monte (1), die het Amerikaanse kinderliedje Twinkle, Twinkle, Little Star zingt.

Van Carice en haar vriend, de Australische acteur Guy Pearce (50), is bekend dat ze terughoudend zijn als het gaat om het delen van updates over hun zoontje. Sinds zijn geboorte in augustus 2016 moeten fans van het acteurskoppel het doen met een afgeplakt gezichtje, foto's van zijn outfits, zijn schoentjes, zijn po en zijn speelkamertje.

Gisteravond besloot Carice de zangkunsten van Monte te delen met de buitenwereld, nadat hij haar beloonde met een bijna perfecte versie van Twinkle Star. In het korte filmpje is tussendoor de lach van zijn moeder te horen. ,,Wat heerlijk om zijn stemmetje te horen'', reageert een instagramvolger. Een ander merkt op dat Monte voor zijn leeftijd al goed praat. ,,En gezien zijn ouders, is het niet gek dat hij zo goed kan zingen'', schrijft iemand. 

Eind januari 2010 scoort Carice van Houten samen met rockband Kane een nummer 1-hit met een bijzondere live uitvoering van No Surrender. Twee jaar later verscheen haar zelfgeschreven debuutsingle Emily van het album See You on the Ice. Guy Pearce heeft een passie voor songwriting en kwam in 2014 ook met een eigen album, Broken Bones.

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone)

Een foto die is geplaatst door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Volledig scherm
© ANP

A year ago. I look like I 💩 my pants. Goodnight.

Een foto die is geplaatst door null (@leavecaricealone) op

It’s all happening.

Een foto die is geplaatst door null (@leavecaricealone) op

Volledig scherm
Carice en haar Guy op de rode loper in Amsterdam, in maart. © ANP
 1. Australische Songfestival-hunk op één in iTunes na Voice-optreden: ‘Onwerkelijk’

  Australi­sche Songfesti­val-hunk op één in iTunes na Voi­ce-optreden: ‘Onwerke­lijk’

  De Australische zanger Guy Sebastian (37) kan nauwelijks geloven dat zijn nieuwe single op één staat in de Nederlandse iTunes Top 100, de lijst met de meest gedownloade liedjes. De artiest, vooral bekend vanwege zijn deelname aan het Songfestival in 2015, zong Before I go gisteravond bij The voice of Holland. Hij kan zijn Hollandse fans niet vaak genoeg bedanken. ,,Dit komt door jullie.’’

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

 • A Star is Born (14%)
 • Black Panther (8%)
 • Bohemian Rhapsody (56%)
 • BlacKkKlansman (3%)
 • Green Book (7%)
 • The Favourite (4%)
 • Roma (7%)
 • Vice (1%)
7915 stemmen