Volledig scherm
Kylie Jenner. © EPA

Fans Kylie Jenner boos over Bugatti van 3 miljoen dollar

Kylie Jenner heeft zich de verontwaardiging van haar volgers op de hals gehaald door foto's en video's te delen van haar nieuwe auto. De witte Bugatti Chiron kostte de cosmetica-ondernemer een slordige 3 miljoen dollar.

De 22-jarige plaatste een video van haar nieuwe auto met een oranje interieur en zette daar een aantal Halloween-emoji's bij. In haar Instagram Stories liet ze zien dat ze haar eerste rit door Los Angeles maakte in de auto.

Veel van haar volgers vonden echter dat ze te veel opschepte en dat 3 miljoen een wel erg exorbitant bedrag is om aan een auto uit te geven. Volgens The Blast lieten zij comments achter als ,,Hoe kun je dit voor jezelf verantwoorden terwijl er ook mensen zijn die niet te eten hebben?" en ,,Nog een auto. Er zijn ook mensen die maar met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Ik ben blij voor haar, maar wanneer is het een keer genoeg?”

Kylie trok zich het commentaar blijkbaar aan: later zondag verwijderde ze de posts over de auto. Ze reageerde verder niet op de kritiek.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
18476 stemmen