Renze Klamer en Fidan Ekiz.
Volledig scherm
Renze Klamer en Fidan Ekiz. © ANP

Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’

Fidan Ekiz en Renze Klamer moeten van BNNVara per direct stoppen met het presenteren van De Vooravond. Het nieuws komt onverwacht en beide presentatoren zijn verbijsterd. ‘Ik sta nog perplex’, laat Klamer weten. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand gaan een andere invulling geven aan de talkshow. Zij presenteren vanaf maandag 30 augustus afwisselend de talkshow tussen 19.00 en 20.00 uur bij BNNVara op NPO 1.

200 reacties

 • Jacobs

  1 jaar geleden
  Het hele programma is SHIT!!. Van welke omroep dan ook. SBS en RTL doen het veel beter en ook nog een stuk gezelliger. De publieke omroep is goed bezig. Maar dan met programma's om zeep helpen!! Dat is al jaaaaaren zo. De twee omroepen die het naar behoren doen zijn KRO-NCRV en MAX. Ook deze zijn gebonden aan de capriolen die de BOBO's voor handen hebben. Jammer....
 • George Bruinaars

  1 jaar geleden
  Na ruim 50 jaar lidmaatschap van de Vara, nu mijn lidmaatschap opgezegd!
 • Kroon

  1 jaar geleden
  Ook Marcel van Dam ontsloeg de helft van de Vara ongeveer in zijn directeurs begin, lekker rood. En Boudewijn Buch moest maar weg van Vera Keur ondanks succes. Kicken ze op zeker. NCRV was ook zo met zogenaamde te oude omroepsters weg te doen. Omkijken naar elkaar is de slogan nu.
 • Jur van der Veen

  1 jaar geleden
  Op deze wijze, beste BNNVARA, gaat het abonnees kosten. Het populairste duo met een goed programma de laan uitsturen? Wat een stel minkukels in het management. Heb je een goed duo zeg je ze de wacht aan, lekker motiverend
 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  De Mol zit toch zo verlegen om programma's waar wij naar willen kijken? Gratis af te halen, inclusief presentatoren + redactie. Zomaar stuk of 5 van die programma's, echt, die staan nu bij het ouwe vuil, meenemen afstoffen en klaar.