Volledig scherm
© ANP/Kippa

Film met Hanna Verboom wint prijzen in New York

De film Gone Back, waarin actrice Hanna Verboom een grote rol speelt, is tijdens het Albanian Film Week Festival in New York bekroond met twee prijzen. Het drama won de award voor beste film in de competitie, en hoofdrolspeler Astrit Alihajdaraj werd onderscheiden als beste acteur.

Gone Back van regisseur Ernest Meholli is een psychologisch drama over een deserteur (Alihajdaraj) die terugkeert naar huis in Nederland. Hij verwacht dat hij zijn oude leven weer op kan pakken, maar hij komt er achter dat hij dood is verklaard en dat alles is veranderd. Hij probeert echter toch wanhopig om weer met zijn geliefde Anna (Verboom) in contact te komen.

In november was de film officieel geselecteerd en goed ontvangen op het Scenecs International Debut Film Festival en het Tiff Tirana International Film Festival. Dit nadat de film vorig jaar de Kosovaarse première beleefde op het Prishtina International Film Festival, waar het de publieksprijs voor beste speelfilm won.

Het is niet duidelijk wanneer Gone Back in Nederland uitkomt.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7325 stemmen