Volledig scherm
Rik van de Westelaken. © Videostill

Finale Wie is de Mol? is te zien in de bioscoop

De finale van Wie is de Mol? is net als de afgelopen twee jaar te volgen in de bioscopen van Vue. In veertien vestigingen is op 14 maart de ontknoping van het succesvolle programma te bekijken, maakte Vue vandaag bekend.

De vertoningen bleken bij eerdere edities enorm populair, alle zalen zaten vol. Daarom is besloten de finale dit jaar in meer bioscopen te vertonen. De kaartverkoop begint voor AVROTROS-leden dinsdag, alle andere fans van het programma kunnen vanaf 27 februari een kaartje zien te bemachtigen.

De finale van Wie is de Mol? is te zien in bioscopen in Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend en Vlaardingen.

Bekijk hieronder onze video's over Wie is de Mol?

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.