Floor Jansen neemt Henk Poort mee op tour

Floor Jansen neemt Henk Poort mee als special guest op haar tour begin volgend jaar. De Nederlandse zangeres van metalband Nightwish, die dit seizoen deelneemt aan het programma Beste Zangers, staat in januari in zeven steden op de bühne. Voor fans die eerder naast een kaartje grepen is er nog een kans, want er komen drie shows bij.

,,Dubbel goed nieuw”, jubelt de metalzangeres op Instagram. ,,Nadat de eerste zes shows in één dag uitverkocht waren, wilde ik graag zorgen dat iedereen een ticket kan bemachtigen. En om de shows helemaal af te maken kan ik trots aankondigen dat niemand minder dan Henk Poort als mijn speciale gast meezingt, bij alle negen shows!”

Bariton Henk Poort maakte in Beste Zangers indruk met zijn versie van de klassieker Sound of Silence, die hij speciaal voor Jansen zong. Het lied is al meer dan een miljoen keer teruggekeken op YouTube. Ook Jansen maakte zelf meer dan eens indruk met haar optredens in de tv-hit.

In het Parkstad Limburg Theaters in Heerlen komt er een matinee bij op 26 januari, in 013 in Tilburg staat ze ook op 31 januari en op 1 februari doen Jansen en Poort Het Paard aan in Den Haag. ⠀

Volledig scherm
Floor Jansen © EPA

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
10137 stemmen