Volledig scherm
Frank Dane naar de OS © Radio 538

Frank Dane reist met ochtendshow naar de Olympische Spelen

Frank Dane presenteert zijn ochtendshow deze zomer vanuit Tokio. Radio 538 is wederom van de partij tijdens de Olympische Spelen, heeft de radiozender maandagochtend bekendgemaakt.

De dj en zijn vaste team ontvangen sporters en artiesten in het TeamNL Tokyo Center. Frank kijkt ernaar uit. ,,De Olympische Spelen is het mooiste sportpodium van de wereld en wij mogen vanuit daar elke dag uitzenden. Ik kan niet wachten en wil alles meemaken. Wedstrijden zien, huldigingen beleven en mooie radio maken met de atleten in de studio. En natuurlijk veel sushi eten.”

Edwin Evers was al sinds de zomerspelen van 2000 met zijn ochtendshow op Radoio 538 aanwezig bij het sportevenement. Zijn opvolger Dane verhuist, net als hij, ook de hele studio. ,,We bieden onze luisteraars de kans om op deze manier zo dicht mogelijk bij het olympische vuur te komen. 538 omarmt sport en Oranje in het bijzonder en op deze manier zitten we midden in het Oranje-hart van de Olympische Spelen”, aldus Marc Adriani, Content & Programma Directeur Radio.

De ochtendshow is vanaf maandag 27 juli tot en met 7 augustus dagelijks live vanuit Tokio te horen.

Poll

Wie gaat The Voice of Holland winnen?

Wie gaat The Voice of Holland winnen?

  • Stef (10%)
  • Daphne (6%)
  • Sophia (49%)
  • Emma (34%)
15192 stemmen