Volledig scherm
Undercover met o.a. Frank Lammers en Anna Drijver © Netflix

Frank en Elise doen duckface op Undercover-set en Birgit viert de liefde

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

We kennen Frank Lammers als drugsbaas Ferry Bouman in de hitserie Undercover, maar vandaag laat hij zich met Elise Schaap van een andere kant zien. ‘Duckfacing with my gangsterhubby’, schrijft de brunette.

Birgit Schuurman is helemaal in de wolken. De actrice heeft de liefde gevonden bij personal trainer en model Sander van Haarlem en deelt een romantisch kiekje van zichzelf met haar vriend.

Haar make-up zit nog perfect en van een bezweet lichaam is nauwelijks sprake, maar Sylvie Meis heeft naar eigen zeggen weer een work-out achter de rug.

Rapper Ali B. heeft genoeg zelfspot en een grapje kan vandaag dan ook niet uitblijven. ‘3 haali 1 betali’, schrijft hij bij een foto van zichzelf met zijn zoons.

Martijn Krabbé dacht vandaag van het zonnetje te kunne genieten, maar een stevig buitje langs de zijlijn doet zijn humeur niet al te goed.

Zet Eva Jinek voor de camera en je schiet geheid goede foto’s. Althans, dat vinden de volgers van sterrenfotograaf William Rutten.

K3-tje Klaasje Meijer geniet nog even van haar uitzicht vanuit het vliegtuig in Colombia.

Tim Douwsma vergelijkt zichzelf vandaag met El Profesor uit de hitserie La Casa de Papel. ‘Staat je goed’, schrijven fans van de zanger onder het kiekje.

Je moet er wat voor overhebben, een voetbalmoeder zijn. En dat betekent dus in weer en wind langs de zijlijn staan.

Het mag dan een regenachtig weekend worden, Berget Lewis huppelt rond in haar oranje jurkje alsof de zon volop schijnt.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Adra Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’