Volledig scherm
Famke Louise © Instagram

Frans Bauer doodsbang naar tandarts en Gaby laat cornflakes op billen vallen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

André Hazes en Monique Westenberg kunnen hun geluk niet op: zoontje André junior mag vandaag drie kaarsjes uitblazen, in Spidermanpak.

Katja Schuurman is samen met dochter Sammie op avontuur in de woestijn.

Rapper Famke Louise voelt zich sexy in een kittig lingeriesetje.

En presentatrice Geraldine Kemper is op en top luxepoes in deze ‘million dollar shoot’.

Frans Bauer kennen we als de goedlachse volkszanger, maar bij de tandarts laat de Brabander een hele andere kant van zichzelf zien. Een doodsbange kant.

Actrice Thekla Reuten was tweede keus (Doutzen Kroes bedankte voor de eer), maar dat maakt haar voor dit kunstproject helemaal niet uit.

Het is geen publiek geheim dat Gaby Blaaser er niet voor schuwt de meest pikante foto's van haarzelf te laten zien. Vandaag doet de voormalig GTST-babe daar nog een schepje bovenop, met wat fruitige cornflakes.

Jaimie Vaes blikt terug op het ietwat foute Versace-feestje van haar verloofde Lil’ Kleine eerder deze maand.

Een afgetraind lichaam, dat is wat Everon Jackson Hooi voor ogen heeft. En eerlijk is eerlijk: de GTST-ster is zeer aardig op weg!

Schrijfster Daphne Deckers en haar gezin hebben Amsterdam op het nippertje van de ondergang gered.

Olcay Gulsen knettert in felroze als een ware Barbie, maar ze zegt net zo sterk te zijn als Ken.