Volledig scherm
© Instagram

Frans toont ontplofte pruik en Guus knuffelt Alaaf You-vriendin Manon

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Musicalacteur Tommie Christiaan is bedolven onder de positieve reacties na zijn optreden, gisteren bij RTL Late Night. Daar zong hij een aangepaste, soulvolle versie van de legendarische carnavalskraker Mien waar is mijn feestneus. Hij veranderde Mien in Fien, omdat Q Music-nieuwslezer Fien Vermeulen naast hem zat. 

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit hebben een superdeluxe suite in een Amsterdamse hotel gereserveerd om te vieren dat ze elf jaar verkering hebben. Bas filmde de imposante ruimte die terecht 'Extreme Wow Suite' op de deur heeft staan.

De dankzij een maagverkleining extreem veel afgevallen stylist Bastiaan van Schaik is even aan het chillen in besneeuwd Parijs. Het verkeer in de Franse hoofdstad stond de afgelopen dagen muurvast wegens  aanhoudende ijzel en sneeuwval.

Paris is always a good idea 🇫🇷🔥📸 #tourist #valentine #weekend

Een foto die is geplaatst door null (@basvanschaik) op

Kelly van der Veer was kennelijk helemaal klaar met haar lange blonde lokken. Vandaag liet ze er rigoureus de schaar in zetten. Het resultaat: een zogenoemde boblijn. De volgers van de mediapersoonlijkheid, die 18 jaar geleden vrouw werd, zijn enthousiast.

Natuurlijk wordt er in Fijnaart, de woonplaats van Frans Bauer, ook uitgebreid carnaval gevierd. De vrolijke Brabander gaat er aan de zwier met een geëxplodeerde pruik op zijn hoofd.

Het feest kan beginnen!! Het is tijd voor Carnaval!!! Haha

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer_officiele) op

Foto's van Guus Meeuwis en zijn vriendin Manon Meijers zijn uiterst zeldzaam. Maar vandaag werden hun volgers toch weer eens getrakteerd op een romantisch ogend kiekje met de tekst 'alaaf you'. Zo te zien is het stel ergens carnaval aan het vieren.

Alaaf you. 💚

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Met welgeteld zes gouden ballonnen viert zangeres Maan dat ze vandaag 21 jaar is geworden. Gefeliciteerd! Ook voor de flamingo en de persoon die de feestelijke decoratie opblies.

Grown woman

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Nog een jarige dan maar. Sem, de zoon van Wendy van Dijk en haar ex Xander de Buisonjé is vandaag 15 jaar geworden.

Je bent jarig!! Gefeliciteerd mijn lieve grote Sem. 15 jaar. Hou van jou❤️

Een foto die is geplaatst door null (@wendyvandijk3) op

De ouders van Chantal Janzen zijn al zeventigers, maar ze vieren volgens de presentatrice-actrice nog steeds uitgebreid carnaval. Volgens Chantal inmiddels wel 'zingend als een zeehond'. 

Goedemorgen zeg! Model Kim Feenstra kon de verleiding niet weerstaan en besloot in de slaapkamer een paar hete selfies te schieten. Om de boel nog enigszins te bedekken, sleurde ze een laken van haar bed.

Ain’t the kind of girl you'll be seeing in the morning

Een foto die is geplaatst door null (@k2im) op

RTL-gezicht Luuk Ikink beschouwt zijn lichaam als een heilige tempel waar je goed op moet passen. Daarom schoof hij deze drie, rijkelijk met saus bespoten hotdogs naar binnen. 

Mijn lichaam is een tempel.

Een foto die is geplaatst door null (@luukikink) op

Net als Kim Feenstra begint ook model Sylvia Geersen de dag met een zwoele foto. Fijn, maar wegens het ontbreken van een verhelderend bijschrift weten we toch niet zo goed wat we ermee aan moeten.

Een foto die is geplaatst door null (@sylviageersen) op

Martijn Krabbé en zijn vriendin Noi hebben het vliegtuig gepakt voor een kort wintersportvakantie in het Zwitserse dorp Zermatt. Krabbé kreeg vrijdagavond op sociale media de nodige kritiek op zijn uiterlijk. Vermoeid, botox of iets anders? Hij ging, zo te zien, wel ontspannen skiën.

Actrice Liza Sips is in verwachting van haar tweede kindje en kan niet wachten totdat haar buik begint te groeien. ,,Het is nog niet veel, maar het begin is er.''

Oké, oké het is nog niet héél veel.. maar het begin is er 😉❤ #babybump #14weken #14weekspregnant

Een foto die is geplaatst door null (@lizasips) op

Daphne Deckers komt op de proppen met een hilarische foto waarop zij, Linda de Mol en Arie Boomsma te zien zijn al een soort Barbiepoppen.

Flashback friday: met Linda en Arie in Barbie's dreamhouse 😃 #zokenniewelweer

Een foto die is geplaatst door null (@daphne_deckers) op

Danny Froger kwam niet meer bij van het lachen en de ergernis toen hij een foto zag op vermoedelijk de site van een fotograaf. Volgens Danny klopt er werkelijk geen bal van de genoemde familieverhoudingen.

Actrice Elise Schaap, bij het grote publiek bekend als de Roemeense vamp Ruxandra uit de RTL4-komedie Familie Kruys, feliciteert haar moeder vandaag met haar verjaardag. 

Happy birthday moedertje!🎂❤

Een foto die is geplaatst door null (@elise_is_here) op

Hier worden we stil van. Voormalig zwemkampioene Inge de Bruijn staat met een fraaie foto stil bij het overlijden van haar oma, nu een jaar geleden. ,,Ik mis deze ster in de hemel nog steeds'', aldus Inge.

... Niet alleen op deze dag, maar elke dag mis ik jou lieve oma 😥🙏🏼❤️ #oneyear #starinheaven #missingyou

Een foto die is geplaatst door null (@ingedebruijn) op

Winston Gerschtanowitz is een druk baasje dat tussen alle werkverplichtingen toch nog tijd vindt voor een beetje sporten. Zijn doel, een sixpack, is helaas nog niet bereikt.

De sixpack is nog niet te zien......

Een foto die is geplaatst door null (@winstongerschtanowitz) op

Volendammer Kees Tol is vandaag 36 jaar geworden en dat viert hij met onderstaande foto waarop te zien is dat hij destijds weinig zin had om vijf kaarsjes uit te blazen.

Tja.... #jarig

Een foto die is geplaatst door null (@keestolofficial) op

André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn in Las Vegas niemand minder dan bokslegende Mike Tyson tegen het lijf gelopen. De volgers van de zangers zijn jaloers. ,,Jij wel'', sneert iemand.

TYSON 🥊

Een foto die is geplaatst door null (@moniquenoell) op

De Amsterdamse volkszanger Dries Roelvink heeft zijn zoon Donny vandaag in de sportschool uitgelegd hoe je grotere bi- en triceps krijgt. 

Zaterdagmiddag training met @donnyroelvink.

Een foto die is geplaatst door null (@driesroelvink_official) op

Jan Kooijman stapte vandaag op de rug van een paard om, zoals hij het zelf omschrijft, 'het leven te omarmen'. 

#thuglife 🐴

Een foto die is geplaatst door null (@jankooijmagram) op

Actrice Esmée van Kampen moet vandaag spelen in het Friese Drachten maar toen ze opstond moest ze daar wegens een brak gevoel nog even niet aan denken.

Brak maar lekker spelen in Drachten!

Een foto die is geplaatst door null (@esmeevnkmpn) op

Ha! Nu weten we eindelijk wat Wie is de Mol?-presentator Art Rooijakkers in Georgië doet als de kandidaten allerlei opdrachten uitvoeren. Art hangt dan tegen muurtjes.

"Wat doe jij eigenlijk tussen de opnames tijdens Wie is de Mol?" -"Beetje tegen een muurtje hangen. Hoezo?" #widm

Een foto die is geplaatst door null (@deechteartrooijakkers) op

Oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo voelt zich geïnspireerd door de Olympische winterspelen. Ze liet zich op een schapenvachtje fotograferen terwijl ze spierwitte kunstschaatsen aantrok.

Succes @teamnlinsta in #pyeongchang2018 !!! #skating #olympics #korea ⛸🇰🇷

Een foto die is geplaatst door null (@fatimademelo) op