Volledig scherm
Oud-staatssecretaris Fred Teeven © ANP

Fred Teeven scoort rol in Halloweenfilm House of no Limits

De cast van de nieuwe Nederlandse Halloweenfilm House of no Limits is compleet. Ook Donny Roelvink, Gaby Blaaser en voormalig staatssecretaris Fred Teeven spelen mee in de productie, zo meldt EndemolShine vandaag.

Eerder werd al bekend dat onder anderen Fred van Leer, Thomas van der Vlught van StukTV en YouTube-ster Lize Korpershoek hun opwachting maken in de film.

In House of No Limits worden bekende influencers uitgenodigd voor een feest. Eenmaal daar probeert een moordenaar hen een voor een te vermoorden. De film wordt geheel geschoten met een Samsung Galaxy S10+.

Manju Reijmer en Paul de Vrijer, bekend van Vakkenvullers, zijn verantwoordelijk voor het scenario en David Cocheret, regisseur van SpangaS, tekent voor de regie. House of No Limits is vanaf donderdag 31 oktober gratis te zien op YouTube. De productie is in handen van EndemolShine Nederland en ontwikkeld in samenwerking met NL Film.

  1. Britt Dekker beschuldigt jury kookshow van cokegebruik: ‘Oh nee, toch poedersuiker’

    Britt Dekker beschul­digt jury kookshow van cokege­bruik: ‘Oh nee, toch poedersui­ker’

    Britt Dekker heeft vanochtend met haar uitspraken in de 538 Ochtendshow van Frank Dane voor flink wat verwarring gezorgd. Ze vertelde dat ze twee juryleden van het programma Superstar Chef coke had zien gebruiken op het toilet. Toen die uitspraken opgepakt werden door landelijke media, trok ze haar keutel weer in. ‘Het was waarschijnlijk poedersuiker of bakmeel ofzo’, schrijft ze in haar Instagram-stories.