Fred van Leer neemt rust na darmontsteking

update + videoStylist Fred van Leer is dit weekend korte tijd opgenomen in het ziekenhuis wegens een darmontsteking. De komende tijd neemt hij rust om het herstel te bevorderen.

Inmiddels gaat het naar omstandigheden goed met Van Leer, meldt zijn manager. ,,Hij is nu thuis en neemt tijd en rust." Op Instagram reageert Fred zelf op zijn gezondheidstoestand: 

Het is een tijdje stil geweest vanuit mij, wat niet vaak voorkomt ;) Ik lag inderdaad in het ziekenhuis en na onderzoek is gebleken dat ik een ontsteking in mijn darmen heb. Het is gelukkig niet kwaadaardig maar wel erg pijnlijk. Daarom kon ik gisteren de presentatie niet verzorgen, wat ik erg vervelend vind. We hebben alles in goed overleg met de organisatie geregeld. Dank voor alle lieve berichten, ik hoop me snel beter te voelen!'

Van Leer moest zaterdag verstek laten gaan bij de de modepresentatie van Pretty4You in Etten-Leur. Hij zou volgens organisator Dyon Hagenaars van DCmodels in het ziekenhuis liggen. ,,Ik weet er het fijne ook niet vanaf. Wij zijn ook verrast." Bij de modeshow in Etten-Leur werd hij vervangen door make-up artiest en kapper Mari van der Ven.

Oorsuizen

Even werd vermoed dat Van Leer wegens oorsuizen was opgenomen. Tijdens het filmen van de Gevaarlijkste Wegen van de Wereld belandde hij daardoor ook al eens in het ziekenhuis. Toen waren de knallen van een vuurwerkshow zo hard, dat de stylist een black-out kreeg. ,,Die knallen waren zo extreem hard dat ik ben flauwgevallen", zei hij toen.

Ook kampte Fred de afgelopen jaren met een burn-out. Inmiddels gaat het op dat vlak weer een stuk beter met hem. Van Leer is op TLC te zien als presentator van Say Yes to the Dress Benelux. 

Een foto die is geplaatst door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Volledig scherm
Fred van Leer. © ANP Kippa