Beau van Erven Dorens
Volledig scherm
Beau van Erven Dorens © Brunopress

Freek is veilig thuis en Beau steekt jongeren een hart onder de riem

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 1. Wie zorgt er voor boerderij van Dorst als Raven, de BN’ers en de camera’s weg zijn?
  3

  Wie zorgt er voor boerderij van Dorst als Raven, de BN’ers en de camera’s weg zijn?

  Ze dragen overalls, hebben groene laarzen aan en staan met het tuingereedschap in hun hand. De BN’ers in het tv-programma Boerderij van Dorst moeten worden niet alleen geïnterviewd, maar moeten ook aan de bak. Hokken timmeren, dieren verzorgen, plantjes poten of groente snijden. Maar wat gebeurt er met de boerderij, de geitjes en groentetuin als de camera’s weg zijn? Als de bekende gasten vertrokken zijn en Raven naar huis gaat?
 2. ‘Matthijs van Nieuwkerk voert reparatiegesprekken met oude team’
  AD Media podcast

  ‘Matthijs van Nieuwkerk voert reparatie­ge­sprek­ken met oude team’

  Het vaste mediapanel heeft deze week het heilige vuur te pakken, om met de betekenis van Pinksteren te spreken. Het einde van het tijdperk Koffietijd wordt besproken. Presentator Manuel Venderbos gooit het proefballonnetje op of er hierdoor ruimte is voor een commerciële ontbijtshow op Amerikaanse leest met een vleugje RTL Boulevard en al het nieuws in een notendop. Hij heeft zelfs al gemaild met directeur Peter van der Vorst (en antwoord gekregen!).