Volledig scherm
© Instagram Fresku

Fresku brengt nummer uit voor zoontje dat 'keihard voor een toekomst vecht'

De Brabantse rapper Fresku heeft een nummer opgenomen voor zijn zoontje. Drie weken geleden riep hij zijn Instagram-volgers nog op te bidden voor de kleine Rayaan, die in levensgevaar was. Vandaag laat hij weten dat het ventje voor een mooie toekomst vecht. ,,Gelukkig gaat het alweer een stuk beter", schrijft Fresku.

Fresku houdt er normaal gesproken niet van om zijn privéleven te delen met zijn volgers. Maar toen zijn zoontje werd geboren en bleek dat hij in levensgevaar was, schakelde de rapper 'hulp' van zijn fans in. Vandaag bedankt hij hen voor die steun.

,,10000x bedankt mensen!!! De afgelopen weken hebben jullie mij veel liefde gegeven voor mijn zoon. Bedankt daarvoor... Alle wensen en gebeden hebben hun werk gedaan want gelukkig gaat het alweer een stuk beter met Rayaan en vecht hij heel hard voor een mooie toekomst.''

Zijn kersverse oogappel heeft de rapper geïnspireerd voor een nieuw nummer. Het lied, getiteld Mijn zoon, is vanaf vrijdag te beluisteren. De rapper draagt met het nummer overigens zijn steentje bij aan de steun van zieke en gehandicapte kinderen: alle opbrengsten komen ten goede aan het Ronald McDonald kinderfonds.

Volledig scherm
Fresku © ANP Kippa

Bekijk hieronder een therapiesessie met Fresku, en ontdek wat er schuilgaat achter zijn publieke persoonlijkheid: