Volledig scherm
Italiaanse media speculeren over een scheiding, het stel ontkent de geruchten. © ANP

'Gaan Yolanthe en Wesley scheiden?'

Door de Italiaanse media wordt er volop gespeculeerd dat Wesley en Yolanthe Sneijder Cabau gaan scheiden. De twee zouden de laatste tijd niet meer samen worden gespot.

Dit meldt Shownieuws. De voetballer zou nauwelijks meer met zijn vrouw aan zijn zijde gezien worden. En dat was in het begin wel anders, schrijven de Italiaanse kranten. De media hebben hun conclusies getrokken, maar Wesley en Yolanthe ontkennen de geruchten.

'Het zijn allemaal leugens'
'Er is niks aan de hand,' vertelt Wesley. 'Het zijn allemaal leugens.' Ook Yolanthe ontkent een scheiding. 'Ik ben nog erg verliefd op Wesley. Van een scheiding is en zal geen sprake zijn,' aldus de voetbalvrouw.

Mocht er inderdaad een scheiding op handen zijn dan krijgt paragnost Peter van der Hurk gelijk. Hij voorspelde in januari in het programma Life 4 You dat het stel dit jaar nog uit elkaar zal gaan. 'Ik hoop dat ik fout zit, maar ik denk niet dat het huwelijk een lang leven beschoren is,' voorspelde hij. 'Ze gaan allebei hun eigen leven leiden. Yolanthe gaat weer haar eigen kant op, ze is een leuke vrouw maar ze moet zich eigenlijk niet binden.'