Gaat Davina Michelle hitgeschiedenis schrijven?

videoDavina Michelle (23) hoort morgen of ze geschiedenis schrijft. Staat ze met Duurt te lang voor de elfde week op rij op 1 in de Top-40, dan verbreekt ze als solozangeres het record van Céline Dion en Alexis Jordan. Welke hoogtepunten maakte ze mee sinds ze op 2 november de koppositie pakte in de hitlijst?  HET MEDIASPEKTAKEL

Na haar optreden in Beste Zangers dit jaar, waarin ze Duurt te lang van Glen Faria coverde, ging het hard. Met de nummer 1-positie kwamen ook de mediaoptredens. Wekenlang ging ze van station naar studio. Van radio naar televisie. Van De Wereld Draait Door naar Pauw naar RTL Late Night. ,,Daar stond ik dan liever te zingen dan aan tafel te praten over mezelf. Bij radiostations als 538 kon ik dan wel lekker slap ouwehoeren, maar bij Jeroen Pauw en Twan Huys had ik toch zoiets als: ‘Allemaal slimme mannen, klink ik hier wel goed?’ Dan was het toch ingetogen. Laat mij dan maar zingen. Wat ik leuk vond: bij 3FM hadden ze spontaan een filelied bedacht op Duurt te lang met zinnetjes als ‘op de A4 drie kilometer, maar het wordt snel beter’. Dat was lachen.”

  1. Freek over Boekenbalrel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedragen wordt
    video

    Freek over Boekenbal­rel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedra­gen wordt

    Freek de Jonge (74) heeft geen seconde wakker gelegen van de door hem veroorzaakte opschudding, gisteravond bij de opening van het Boekenbal in Amsterdam. Hij eiste luidkeels schreeuwend van het publiek een statement over de overwinningsspeech van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. ,,Juist de groep die in de zaal zat, moet zich verzetten tegen deze elitaire politieke beweging’’, zegt de cabaretier the day after tegen deze site.