b a b y d a d d y❤️

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

Gaat Roxeanne Hazes vandaag bevallen?

Het heeft er alle schijn van dat de hoogzwangere Roxeanne Hazes (25) op het punt staat haar eerste kindje op de wereld te zetten. De zangeres liet zich namelijk gisteravond door een hartsvriendin opmaken om een beetje leuk voor de dag te komen in het kraambed. ,,Ik wil er mooi uitzien tijdens de bevalling'',  ventileerde Roxeanne. 

Dat Roxeanne Hazes in verwachting is, stak de ze de afgelopen maanden niet onder stoelen of banken. Haar volgers op sociale media werden bijna dagelijks getrakteerd op weinig verhullende foto's en filmpjes van haar prominente buik. Volgens Roxeanne, zo meldde ze gisteren, is ze inmiddels circa 20 kilo aangekomen, houdt ze veel vocht vast en heeft overal pijn. Met dit warme weer in verwachting zijn, vindt ze absoluut geen pretje. 

,,Zoals vele hormonale zwangeren zullen herkennen: je voelt je soms echt even heel erg lelijk'',  geeft de zus van André een inkijkje in haar gevoelens op dit moment. Om die reden liet ze zich gisteren door een vriendin voorzien van make-up. Wanneer ze precies is uitgerekend, heeft Rox uit privacyoverwegingen tot de dag van vandaag voor zich gehouden. Haar volgers vermoeden, op basis van haar 'kraambedvisagie' dat  het vandaag of anders morgen zal gebeuren. ,,Veel sterkte met de laatste loodjes'',  wenst iemand haar op Instagram toe.  En: ,,Hoop dat je een goeie bevalling hebt.'' 

De vader van het jongetje dat mogelijk vandaag zal worden geboren is haar verloofde: platenmaatschappijmedewerker Erik Zwennes die ze sinds 2016 kent. Volgens de 'zwangeres' - zo noemt de Hazes zichzelf tegenwoordig met een flinke knipoog - is de zwangerschap voorspoedig verlopen. Wel had Roxeanne last van de gebruikelijke zwangerschapskwaaltjes zoals trek in eten en zó hard snurken dat haar aanstaande man soms geen oog dicht doet.

,,Ik moet er 's nachts 86 keer uit om te plassen en Erik ook omdat ik er zonder zijn hulp bijna niet meer uitkom. En ik verlang er naar om weer op mijn buik te kunnen liggen'', stelde de dochter van wijlen volkszanger André Hazes recent op sociale media . De volgers van de zangeres vinden het prachtig dat Rox ze laat meegenieten van alle ups en downs van haar zwangerschap. Zo kreeg ze onlangs veel vragen over de lingerie waarin ze steeds poseert. 

Het bleek om spotgoedkope setjes van textielsuper Zeeman te gaan. ,Alsof het leven nog niet duur genoeg is. Zit als gegoten, geen grap'', aldus Roxeanne bij een foto van de webshop waar ze de positie-onderkleding doorgaans scoort. Kort na dat bericht waren alle stretchbroekjes voor aanstaande moeders bij het bedrijf uitverkocht. Roxeanne heeft nog steeds geen contact met haar 24-jarige broer André die inmiddels een zoontje (de in oktober 2016 geboren André) heeft met zijn 40-jarige vriendin Monique Westenberg. 

Super heet hier op het water 🤤🙌👙💦 Ik hou van jou heerlijke baby momma van me 😍

Een foto die is geplaatst door null (@erikzwennes) op

🐆

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

Volledig scherm
Roxeanne en Erik © Instagram