Volledig scherm
Gaby Blaaser © Instagram Gaby Blaaser

Gaby Blaaser stevig aan het daten met Temptation-verleider Jaimy

Actrice en lingerie-influencer Gaby Blaaser (32) blijkt een prille liefdesrelatie te hebben met de 21-jarige Amsterdammer Jaimy Dorenbosch die momenteel te zien is als slinkse verleider in het RTL 5-programma Temptation Island. 

Volgens ex-soapie Blaaser - vooral bekend van Spangas en Goede Tijden, Slechte Tijden - hebben zij en Dorenbosch sinds kort een romance. Afgelopen december zette Gaby en haar toenmalige vriend Quinten van den Berg (33) na vier jaar een punt achter hun relatie. Volgens het management van Van den Berg, die als dj werkt onder de naam Quintino, zijn de twee in goed overleg uit elkaar gegaan. 

,,In december hebben Gaby en Quinten besloten om een time-out in hun relatie te nemen vanwege de drukke schema’s van hun carrières”, liet hij vandaag weten aan RTL Boulevard. ,,Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan.” Ook Blaaser heeft de breuk inmiddels bevestigd. Over haar verstandhouding met verleider Jaimy zegt ze tegen het programma: ,,We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar.”

Hoewel barman Jaimy nog jong is, zou hij inmiddels het bed hebben gedeeld met zeker honderd vrouwen. Althans, dat vertelde hij onlangs aan Olcay Gülsen. Temptation Island, waarin de getatoeëerde Jaimy met zeven andere verleiders probeert te stoken in de ‘stabiele’ relaties van vier koppels, begon vorige week donderdag met een dubbele aflevering. De verleidingskunsten van Dorenbosch, die al ruim 22.000 volgers heeft op Instagram, kwamen daar nog niet erg goed uit de verf. Blaaser heeft op hetzelfde sociale medium zeker 194.000 fans.

Volledig scherm
Jaimy © RTL5