Volledig scherm
PREMIUM
© epa

'Galmbak' Arena eist nieuw slachtoffer: popster Rihanna

RecensiePopster Rihanna (28) speelde vandaag haar grootste Nederlandse concert ooit. Ze verdronk volledig in de dramatische akoestiek van de Amsterdam Arena.

Rihanna - Anti World Tour

    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling

Nu de Amsterdam Arena al bijna twee jaar geen decor was geweest voor grote popconcerten zou je bijna vergeten hoezeer de voetbaltempel altijd zucht onder de dramatische akoestiek. Gisteravond eiste de galmbak een volgend slachtoffer: popster Rihanna. Omdat die juist een show vol holle drumbeats had meegenomen, echode ze haar bezoekers naarmate de avond vorderde steeds verder richting gehoorbeschadiging.

Het concert gold als première van het Europese deel van haar wereldtournee. Op dat feestje verscheen Rihanna zelf als laatste gaste, ruim een half uur te laat.

Maar toen liet ze de openingsact ook exact aansluiten op haar reputatie van popdiva. Ze schreed als een koningin in een witte mantel met capuchon over een vrijgemaakt pad tussen de bezoekers door naar een verhoging midden op de vloer. Om daarna per vliegend decorstuk door te zweven naar het eveneens geheel wit aangeklede hoofdpodium. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement