#rodrigoalves

Een foto die is geplaatst door Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) op

Geen chirurgie meer voor levende Ken-pop na aanhouding in Dubai

Rodrigo Alves (32) uit Brazilië, die bekendstaat als de levende versie van 'Ken', claimt dat hij geen cosmetische operaties meer laat doen. De faceliftfreak, die zich onlangs voor de tiende keer aan zijn neus liet opereren, is er helemaal klaar mee nadat hij op het vliegveld van Dubai drie uur lang werd vastgehouden. Reden: Rodrigo is onherkenbaar op zijn paspoortfoto.

De veelbesproken Braziliaan leidt een jetsetleven en woonde in Dubai de opening van een luxe hotel bij. In het Midden-Oosten bezocht hij tussen zijn uurtjes in de zon door een kliniek om wat 'klein onderhoud' te laten doen. 

Toen hij naar huis wilde vliegen, kwam hij niet verder dan de douane op het vliegveld. Volgens de Daily Mail werd 'Ken' goed behandeld. Toen bleek dat de televisiepersoonlijkheid nauwelijks meer leek op de man in zijn paspoort, kreeg hij het advies geen plastische chirurgie meer te laten toepassen. Dat zette hem aan het denken.

,,Ik greep terug naar de beslissingen die ik in het verleden heb gemaakt. Maar ik kan dat niet meer veranderen, dus ik wil geen operaties meer'', vertelt hij de Britse tabloid. Hij benadrukt overigens dat hij 'onderhoud' aan zijn lichaam en botox niet tot die beslissing meerekent. ,,Het heeft me vijftien jaar geduurd om de Rodrigo te worden die je nu kent. Het zal niet meevallen om er hetzelfde uit te blijven zien. Ik wil mezelf altijd uitdagen.''

Beide werelden

De levende pop heeft er nooit een geheim van gemaakt een geslachtsverandering te willen. ,,Ik wil geen oude, uitgezakte man worden. Als ik niet meer met mijn mannelijkheid kan pronken, ga ik weer onder het mes en overweeg ik vrouw te worden. Dan heb ik het beste van beide werelden gekend'', stelde hij eerder.

Rodrigo ging in 2004 voor het eerst onder het mes, omdat hij niet tevreden was met zijn lichaam. Zijn obsessie met Ken liep al snel uit de hand. Twee jaar geleden kreeg hij de diagnose morfodysforie, waarbij iemand een verstoord beeld van zijn eigen lijf heeft. Hij ondergaat bij een psycholoog een behandeling voor zijn aandoening, maar die lijkt niet veel uit te halen. De in Londen wonende excentriekeling gaf al meer dan 383.000 euro uit aan minstens 42 cosmetische operaties.

Sunbathing my beauty in #dubai #beach #burjkhalifa #uae #tanned #golden #rodrigoalves #lifestyle #burjalarab

Een foto die is geplaatst door Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) op

Volledig scherm
© Instagram
  1. Oud-assistent castingbaas Gosschalk gehoord door zedenpolitie

    Oud-assistent casting­baas Gosschalk gehoord door zedenpoli­tie

    Guido Goossens, jarenlang de assistent van de in opspraak geraakte castingdirecteur Job Gosschalk, is gehoord door de afdeling zedendelicten van de politie Amsterdam. Aanleiding is het verhaal dat Goossens eind vorig jaar deed in het AD. Hij vertelde toen het ongeloofwaardig te vinden dat niemand bij het bedrijf Kemna Casting vermoedde dat hun boegbeeld, Job Gosschalk, zich decennia lang schuldig maakte aan seksuele intimidatie.