Volledig scherm
Fragment uit The Big Music Quiz © RTL

Geen miljoenenpubliek voor Humberto's Music Quiz

De eerste aflevering van The Big Music Quiz, waarin Humberto Tan optreedt als quizmaster, is door 847.000 mensen bekeken. Daarmee staat het programma op de tiende plaats van de Kijkcijfer Top 10 van de Stichting Kijkonderzoek. Eén Tegen 100 blijft met 1,3 miljoen kijkers de grote trekker van de vrijdagavond.

In The Big Music Quiz test Tan de muziekkennis van artiesten, presentatoren, acteurs, modellen en cabaretiers. In de eerste show waren Ruben Nicolai, Froukje de Both, Kasper van Kooten, Roxeanne Hazes, Mattie Valk, Jim Bakkum, Elske DeWall en Pearl Joan te zien. Qmusic-dj Mattie haalde de meeste punten binnen.

Het aansluitende RTL Late Night werd door 687.000 mensen gezien. De politieserie Flikken Rotterdam noteert betere cijfers: 859.000 kijkers stemden af op de herhaling van het eerste seizoen. De start van het tweede seizoen staat vrijdag gepland.

Naar de realitysoap van zanger André Hazes jr. op SBS6 keken 688.000 mensen. Dat is iets meer dan vorige week. Viktor Brands nieuwe programma Boswachter Gezocht komt niet in de kijkcijfer top 25 voor. Het Journaal van 8 uur is het meest bekeken met een kijkcijferaantal van 2 miljoen.