Volledig scherm
Patricia Paay met haar echtgenoot Robbert Hinfelaar. © BRUNO PRESS

Geenstijl moet seksfilmpje Patricia Paay verwijderen

De website Geenstijl heeft het seksfilmpje van polderdiva Patricia Paay, dat vandaag opdook op Twitter, moeten verwijderen. De advocaat van La Paay heeft Geenstijl gesommeerd de pikante beelden direct offline te halen, anders zou een rechtszaak volgen. Geenstijl heeft inmiddels gehoor gegeven door de video na een paar uur van de website te halen.

Mocht Geenstijl dit niet hebben gedaan, dan zou voor vanavond 18.00 uur een kort geding volgen. ,,Om zo nodig een en ander in rechte af te dwingen'', verklaart advocaat Johan Langelaar aan het AD.

Paay doet morgen aangifte bij de politie Noord-Holland. ,,We mogen vanwege privacyredenen verder niets loslaten'', aldus een woordvoerster. 

Volgens Langelaar heeft zijn cliënt een sterke zaak, maar is het aan het Openbaar Ministerie om tot vervolging over te gaan, zo verklaarde hij gisteren. La Paay overlegde maandag al met de politie nadat ze gechanteerd werd met pikante foto's en video's. Het zou gaan om een zakelijk conflict. Langelaar: ,,Het is van de zotte. Ze is nota bene net getrouwd, dit is echt verschrikkelijk.''

Lees hier alles over de zaak-Patricia Paay.