Volledig scherm
Arnold en zijn zoon Joseph Baena. © Instagram

Geheime zoon Schwarzenegger lijkt als twee druppels water op zijn vader

Er kan geen twijfel meer over bestaan: Joseph Baena is duidelijk de zoon van Hollywoodster Arnold Schwarzenegger. Het ‘geheime’ kind van de acteur lijkt als twee druppels water op Arnold in zijn jonge jaren.  

Lange tijd was het bestaan van Joseph voor vrijwel iedereen onbekend. Pas in 2011 onthulde de acteur in de Los Angeles Times dat hij een kind heeft met zijn huishoudster. ,,Er zijn geen excuses voor”, vertelde hij in een verklaring. ,,Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de pijn die ik mijn familie heb aangedaan.”

Met zijn vrouw, Maria Shriver, had hij namelijk al drie kinderen: Katherine, Christina en Patrick. Shriver liet het er niet bij zitten en vroeg de scheiding aan. Schwarzenegger betaalde ervoor met zijn huwelijk, maar Arnold en Joseph hebben vandaag de dag wél een goede band met elkaar. 

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6006 stemmen