Volledig scherm
Deze foto deelde Ronaldo vlak na de bevalling. © Instagram.com/Cristiano

Georgina (23): Zielsgelukkig met Ronaldo en de baby

De 23-jarige Georgina Rodríguez is 'gelukkiger dan ooit' met topvoetballer Cristiano Ronaldo (32). Hun pasgeboren dochtertje Alana Martina heeft de twee dichter bij elkaar gebracht.

De kleine werd op 12 november geboren en is het vierde kind voor de Portugese superster. Via een draagmoeder kreeg hij eerder zoontje Cristiano Jr. (7) en de tweeling Eva en Mateo, die eind juni ter wereld kwamen. 

Alana Martina is zijn eerste kind met Georgina. ,,De kinderen zijn ons grootste geluk. Het is een hele bijzondere tijd voor ons allemaal", aldus de kersverse moeder tegen Hello Magazine. ,,Toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis, had Cristiano een surprise etentje voor mij georganiseerd, met onze families en beste vrienden. Ik voelde me echt de gelukkigste vrouw op aarde. We vullen elkaar zo goed aan, ik heb de liefde van mijn leven gevonden. Met hem naast me, kan ik de hele wereld aan. Er wordt van me gehouden en voor me gezorgd. Liefde overwint alles.''

Afgelopen week nam de Real Madrid-ster zijn vijfde Gouden Bal in ontvangst in Parijs. Journalisten van de belangrijkste wereldwijde voetbalmedia riepen hem uit tot Speler van het Jaar. Naast zijn prestigieuze prijs, kreeg Ronaldo ook een babyrompertje voor baby Alana uitgereikt, met daarop de vijf Gouden Ballen afgebeeld die de voetballer tot dusver in de wacht heeft gesleept.

Quote

Ik heb de liefde van mijn leven gevonden

Georgina

❤️

Een foto die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Volledig scherm
Georgina met Cristiano en zijn zoon tijdens de FIFA Football Awards 2017, in oktober. © EPA